Здравейте колеги,Първо искам да се извиня на модераторите че пиша тук, знам че тук повече хора могат да видят това и да ми помогнат.Утре след работа трябва да пътувам с моя фиат, но днес паля и адско боботене гледам от долу точно след двигателя 40 см от тръбата на гърнето я няма предполагам там е катализатора. Направо съм потресенМожете ли да ми помогнете с сервиз в района на Захарна Фабрика или някъде там ако може и с телефон да отида утре по работно време да го сменят, защото както ви казах спешно утре трябва да пътувам към Варна а не познавам нито един сервиз в София.Много ви благодаря колеги.Ако е възможно и да ми кажете колко ще ми излезе да си приготвя и горе долу такава сума.Много много ви благодаря направо не мога да повярвам пред блока точно пред входа как е възможно да се случи това.Администраторите много моля да ме извинят.Извинен си. Темата отива в правилния раздел.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ откраднат катализатор
Collapse
X
-
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...t=Търсиш Найден на 8-ма клетка, докато ми правеха офертата какво да ми се направи човека беше монтирал всичко, няма грешка, малко ти е далече от захарна фабрика, но го препоръчвамpunto HGT
-
Bane
Ще използвам колегата на темата, че ме дерзае един въпрос от известно време.Гледам много колеги се оплакват от откраднати катализатори, та се замислех да махна моя и да го продам ( Браво JTD 99’ ),но на ГТП ще ми направят ли проблем, понеже сега нали е малко позатегнато положението?
Коментар
-
По булевард Сливница посока центъра преди Опълчеснка в дясно има едни араби и няколко гаража за гърнета. По скоро е доста преди опълченска на онзи голям плавен завой където канала минава по средата на булеварда. Иначе като пари ако ти монтират резонаторно гърне е около 50 кинта без работата и тя около 20-30 лева. Ако искаш само тръба някъде около 20 кинта и още толко за монтаж ако не се налалага да я скъват много.Други сервизи за ауспух в нашия район не се сещам.п.с.дано съм обяснил правилно.Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
Аз лично бих сложил резонаторно, но и тръба да сложиш няма да сбъркаш.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
колега има едни араби много близко до теб до ЗОНА-та на Орион са срещу макдоналдс бачкат добре аз ходих веднъж и съм доволендругото което се сещам е пак на Сливница посока Божурище пада ти се отляво малко преди триъгълникаШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
За ауспуси само Ем комплект 33. Те само за това стават де, слагаш резонаторно гърне, предполагам 40-50 лв ще бъде, ще ти дадат и гаранция. Преди имаха сервиз много близо д о теб до пазара Петков, но това го провери на сайта им.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:За ауспуси само Ем комплект 33. Те само за това стават де, слагаш резонаторно гърне, предполагам 40-50 лв ще бъде, ще ти дадат и гаранция. Преди имаха сервиз много близо д о теб до пазара Петков, но това го провери на сайта им.Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
колегата е готов и темата е изчерпана ако не се лъжа вече е и на пътШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар