Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помощ откраднат катализатор

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Помощ откраднат катализатор

Здравейте колеги,Първо искам да се извиня на модераторите че пиша тук, знам че тук повече хора могат да видят това и да ми помогнат.Утре след работа трябва да пътувам с моя фиат, но днес паля и адско боботене гледам от долу точно след двигателя 40 см от тръбата на гърнето я няма предполагам там е катализатора. Направо съм потресенМожете ли да ми помогнете с сервиз в района на Захарна Фабрика или някъде там ако може и с телефон да отида утре по работно време да го сменят, защото както ви казах спешно утре трябва да пътувам към Варна а не познавам нито един сервиз в София.Много ви благодаря колеги.Ако е възможно и да ми кажете колко ще ми излезе да си приготвя и горе долу такава сума.Много много ви благодаря направо не мога да повярвам пред блока точно пред входа как е възможно да се случи това.Администраторите много моля да ме извинят.Извинен си. Темата отива в правилния раздел.
    Fiat Punto JTD HLX 1999

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...t=Търсиш Найден на 8-ма клетка, докато ми правеха офертата какво да ми се направи човека беше монтирал всичко, няма грешка, малко ти е далече от захарна фабрика, но го препоръчвам
    punto HGT

Коментар

Ще използвам колегата на темата, че ме дерзае един въпрос от известно време.Гледам много колеги се оплакват от откраднати катализатори, та се замислех да махна моя и да го продам ( Браво JTD 99’ ),но на ГТП ще ми направят ли проблем, понеже сега нали е малко позатегнато положението?

Коментар

Не.Поне засега никой не го гледа това.Като се има предвид цената на нов катализатор....Да не си мислите, че на 10 годишните ви коли катализаторите работят?Ако наистина затегнат положението, ще трябва да бракуваме колите си, или да даваме по 1000 лв за нови катализатори.

Коментар

По булевард Сливница посока центъра преди Опълчеснка в дясно има едни араби и няколко гаража за гърнета. По скоро е доста преди опълченска на онзи голям плавен завой където канала минава по средата на булеварда. Иначе като пари ако ти монтират резонаторно гърне е около 50 кинта без работата и тя около 20-30 лева. Ако искаш само тръба някъде около 20 кинта и още толко за монтаж ако не се налалага да я скъват много.Други сервизи за ауспух в нашия район не се сещам.п.с.дано съм обяснил правилно.
          Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
          182A4.000 IAW49F
          LPG - Lovato EasyFast
          ----------------------------
          "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Благодаря много колега може да пробвам аз работя на кукуш такаче не е толкова далеч. А да потам кое от двете тръба или гърне. Пак много ти благодаря за информацията
            Fiat Punto JTD HLX 1999

Коментар

Аз лично бих сложил резонаторно, но и тръба да сложиш няма да сбъркаш.
              Manowar - Татко
              Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
              Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
              Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
              Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

колега има едни араби много близко до теб до ЗОНА-та на Орион са срещу макдоналдс бачкат добре аз ходих веднъж и съм доволендругото което се сещам е пак на Сливница посока Божурище пада ти се отляво малко преди триъгълника
                Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

"Палмата" на Сливница срещу ШЕЛ
                  Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                  (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                  Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

За ауспуси само Ем комплект 33. Те само за това стават де, слагаш резонаторно гърне, предполагам 40-50 лв ще бъде, ще ти дадат и гаранция. Преди имаха сервиз много близо д о теб до пазара Петков, но това го провери на сайта им.
                    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                    Fiat Bravo'97 1,6 16v
                    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
                      За ауспуси само Ем комплект 33. Те само за това стават де, слагаш резонаторно гърне, предполагам 40-50 лв ще бъде, ще ти дадат и гаранция. Преди имаха сервиз много близо д о теб до пазара Петков, но това го провери на сайта им.
                      офф:Там имат магазин, но сервиза за ауспуси им е в Павлово. За Темпрата ходих там да ми слагат гърнета.
                      182A4.000 IAW49F
                      LPG - Lovato EasyFast
                      "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

колегата е готов и темата е изчерпана ако не се лъжа вече е и на път
                        Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                        Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                        Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                        Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

офф:Браво на колегата, а на тия които крадат да им изсъхнат ръчичките!!!
                          182A4.000 IAW49F
                          LPG - Lovato EasyFast

Коментар

Working...
                          X