Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смяна ангренажен ремък

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Смяна ангренажен ремък

Здр. колеги .Кажете каде да ми сменят ангренажният ремък грамотно в София .Ако можи и на прилична цена ще е супер.Щото на две места ми искат 360 и 420лв. Мотора е 1.7 тд. Благодаря предварително.Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org

Re: Смяна ангренажен ремък

kikianev написа:
    Здр. колеги .Кажете каде да ми сменят ангренажният ремък грамотно в София .Ако можи и на прилична цена ще е супер.Щото на две места ми искат 360 и 420лв. Мотора е 1.7 тд. Благодаря предварително.Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
    Това на Астра с Исузу мотор ли е? :D Това с външните ремъци и ролки ли е?
    Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Вярно кажи каква е колата и кажи в кой район на софия си
      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Аз си мисля ,че като пиша във форума на фиат ще стане ясно ,грешката е моя извинявам се .Колата е Фиат пунто 1.7 тд а за район е без значение само да ме устройва цената и качеството на работа

Коментар

Тези цени горе, вярно са надути. Звънни и питай във Вентура. Цените са им нормални, и работят добре.
          00' Bravo 105 JTD

Коментар

Добри отзиви мога да дам за Стефан в Захарна фабрика и Дани в Дружба и двамата работят на добри цени и знаят какво правят и имат подходящите инструменти. Телефони можеш да намериш в раздела, ако не ги намериш пиши ЛС ще ти ги пратя.

Коментар

Днес звъннах в сервиза на александър ауто -цена 210лв цасти и труд утре в 10 чсъм в бокса . Поздрави.

Коментар

Eм успех тогава

Коментар

Успех и от мен.И сподели после резултата.Да няма после, ама хъката, мъката, това, онова. И това, и така, и цената е...Само ангренаж ли ще сменяш? Ремъка.
                  Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
                  Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
                  Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

Ще се сменява всичко . Ремък, паразитна ролка, обтяжна и те така .Утре след бокса ще пиша какво е станало.

Коментар

кола

Е много сперециални коли за 300лв ще си направя основен ремонт на двигателя Хубаво че не ми се е налагало до сега де вече сме на 400 000км
                      КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                      Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                      http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Така ,сутринта в 10 без10 откарах колата в сервиза .Посрешнаме един човек ,който веднага извади и попълни една работна карта .Уточнихме цената ,която ми бяха казали вчера по телефона и нямаше разлика .Оставих ключовете и се разбрахме да ми звъннат като стане готова.Това по посрещането,останах доволен.Сега за работата.Преди да си тръгна от сервиза ги помолих ,да дадат малко аванс или да върнат малко аванса ,незнам точно какво се прави защото колата работи много твърдо,макар,че откъм палене и разход бях доволен до момента 5на дълго и 7-7,6градско незнам дали е добре мен ме устройва .Казаха ми ,че ще видят какво ще направят и така се разделихме.В 13ч ми звънна човека да идвам да си прибирам колата .Отидох,човека каза ,че всичко е ок старите части в багажника .По зацепването са го направили както го дават от завода и ми казаха да видя как ще е сега като разход, вървеж,работа на мотора и т.н.И ако нещо не ми харесва отивам и го правят както е било преди в рамките на 30минути без да давам кинти .Направих едни 50-60км по магистралата и малко градско и колата работи малко по тихо но пък ми се струва една идея по тромава .Но при 120-130 е много по тиха .Ще видя какъв ще е разхода и ако е същия няма да пипам нищо.Та за обслужването,отношението към клиента е на ниво и останах доволен , а не като в други сервизи те посрещат се едно си е..л на половината работници в сервиза жените.За сега толкова .Поздрави.

Коментар

Working...
                        X