Здр. колеги .Кажете каде да ми сменят ангренажният ремък грамотно в София .Ако можи и на прилична цена ще е супер.Щото на две места ми искат 360 и 420лв. Мотора е 1.7 тд. Благодаря предварително.Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна ангренажен ремък
Collapse
X
-
Re: Смяна ангренажен ремък
kikianev написа:Здр. колеги .Кажете каде да ми сменят ангренажният ремък грамотно в София .Ако можи и на прилична цена ще е супер.Щото на две места ми искат 360 и 420лв. Мотора е 1.7 тд. Благодаря предварително.Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.orgПредпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
-
Добри отзиви мога да дам за Стефан в Захарна фабрика и Дани в Дружба и двамата работят на добри цени и знаят какво правят и имат подходящите инструменти. Телефони можеш да намериш в раздела, ако не ги намериш пиши ЛС ще ти ги пратя.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Така ,сутринта в 10 без10 откарах колата в сервиза .Посрешнаме един човек ,който веднага извади и попълни една работна карта .Уточнихме цената ,която ми бяха казали вчера по телефона и нямаше разлика .Оставих ключовете и се разбрахме да ми звъннат като стане готова.Това по посрещането,останах доволен.Сега за работата.Преди да си тръгна от сервиза ги помолих ,да дадат малко аванс или да върнат малко аванса ,незнам точно какво се прави защото колата работи много твърдо,макар,че откъм палене и разход бях доволен до момента 5на дълго и 7-7,6градско незнам дали е добре мен ме устройва .Казаха ми ,че ще видят какво ще направят и така се разделихме.В 13ч ми звънна човека да идвам да си прибирам колата .Отидох,човека каза ,че всичко е ок старите части в багажника .По зацепването са го направили както го дават от завода и ми казаха да видя как ще е сега като разход, вървеж,работа на мотора и т.н.И ако нещо не ми харесва отивам и го правят както е било преди в рамките на 30минути без да давам кинти .Направих едни 50-60км по магистралата и малко градско и колата работи малко по тихо но пък ми се струва една идея по тромава .Но при 120-130 е много по тиха .Ще видя какъв ще е разхода и ако е същия няма да пипам нищо.Та за обслужването,отношението към клиента е на ниво и останах доволен , а не като в други сервизи те посрещат се едно си е..л на половината работници в сервиза жените.За сега толкова .Поздрави.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар