Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сервиз за лепене на брони или морга?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Сервиз за лепене на брони или морга?

Здравейте, ударих задната броня на колата и сега търся някой, който може да я изправи и залепи или направо да ходя в морга да купя нова, но не съм от София и искам да ме насочите към кой да се обърна, защото от опит знам, че цените варират много, а нямам много средства в момента...Благодаря на всички, които се включат по темата!
    Fiat Brava 1.6 16v 103 к.с. 2001г.

За каква кола?
    00' Bravo 105 JTD

Коментар

Fiat Brava 1.6, 103 к.с. 2001 г.

Коментар

Аз съм ходил пре един човек, който доста успешно ми залепи типовата броня. Доволен съм и струваше 20 лв за около 10тина сантиметра пукнатина. Но много зависи и от материала от който е направена бронята.0889548654 - Сашо. Намира се между Гео Милев и Подуене.
        ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
        // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Благодаря, може би ще му звънна тези дни, защото днес минах през един сервиз и ми обявиха цена от 110 лева, а пукнатината е не повече от 15-20 см... Ще чакам да се включат още колеги по темата, защото преди 3 години съм лепил броня също и ми излезна 30 лева с монтаж и демонтаж, но не в София...А тука направо ти съдират кожата.

Коментар

Working...
          X