Здравейте, колеги. Имам проблем с газовата уредба. Изпуска, някъде около бутилката, немога да разбера от къде. Вчера отидох в 2 сервиза, в кв.Левски, в единия ми казаха няма да се занимаваме, а в другия, без да са погледнали, ми казаха сондата е за смяна . Та, молбата ми е, кажете ми някой сносен сервиз, където да отида и да оправят проблема.Постовете трябва да са в съответните теми и раздели. Потребителите трябва да прочетат описанието на темата или раздела, преди да постват.Заглавието на нова тема трябва да е подходящо и описателно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сервиз за газови уредби във Варна. Имам теч на газ.
Collapse
X
-
Re: Помощ от колегите във Варна
kal0yanch40 написа:Здравейте, колеги. Имам проблем с газовата уредба. Изпуска, някъде около бутилката, немога да разбера от къде. Вчера отидох в 2 сервиза, в кв.Левски, в единия ми казаха няма да се занимаваме, а в другия, без да са погледнали, ми казаха сондата е за смяна . Та, молбата ми е, кажете ми някой сносен сервиз, където да отида и да оправят проблема.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
-
Ходих, там пък човека каза, аз не се занимавам с такива бутилки. Той ме прати в един сервиз, на ляво от светофара, в пресечката след обръщалото на автобусите, а другият на горе по главната в дясно.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
kal0yanch40 написа:Ходих, там пък човека каза, аз не се занимавам с такива бутилки. Той ме прати в един сервиз, на ляво от светофара, в пресечката след обръщалото на автобусите, а другият на горе по главната в дясно.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
emzo написа:Хубу де, не можеш ли сам да провериш ? Малко пяна и почвай да клепаш.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Коментар
-
nightlord написа:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=915940878409208 Иво - От lancia Forum-a на колега майстор.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар