Кажете ми от кой сервиз сте останали най-доволни. Предполгам че ще сменям съединител и синхронизатор. Очаквам вашите препоръки.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Препоръчайте сервиз за Fiat Bravo
Collapse
X
-
Миналата седмица пробвах сервиза на Киро Алфата. Пич си е и си разбира от работа. Може да ти намери и всички части, които ще сменяш. Добър е, но му се обади, че щеше да прави освен ремонт на една Ланчия ТД 125. Много ме из кефи, че дори ме закара до спирката на трамвай 5 (разстоянието е десетина минути пеш). Обслужването му с никой друг сервиз не може да го сравниш. Взима и евтино. За смяна на погряващи свещи и горивен филтър ми взе 15 лева труд.
Коментар
-
Говорих днес с Киро Алфата, но той каза че може чак след седмица, а на мен ми трябва колата да е готова до сряда вечерта. Ако някой знае добър сервиз, който се намира в близост до Billa Хаджи Димитър(на която й падна покрива) нека да каже, защото аз живея на близо, а другите сервизи са ми много далеч.Fiat Bravo SX 1.6 16V
Коментар
-
sachma написа:Еми Аутоиталия по принцип ма и те не са ти много близко...
Коментар
-
megamuscle написа:Говорих днес с Киро Алфата, но той каза че може чак след седмица, а на мен ми трябва колата да е готова до сряда вечерта. Ако някой знае добър сервиз, който се намира в близост до Billa Хаджи Димитър(на която й падна покрива) нека да каже, защото аз живея на близо, а другите сервизи са ми много далеч.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:megamuscle написа:Говорих днес с Киро Алфата, но той каза че може чак след седмица, а на мен ми трябва колата да е готова до сряда вечерта. Ако някой знае добър сервиз, който се намира в близост до Billa Хаджи Димитър(на която й падна покрива) нека да каже, защото аз живея на близо, а другите сервизи са ми много далеч.Fiat Bravo SX 1.6 16V
Коментар
-
http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=9375Там съм отговорил. Съжелявам, че не можах по-рано да ти пишаA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар