Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сервиз около студентски град ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Сервиз около студентски град ?

Здравейте колеги, на път за София по магистрала Хемус, нещо почна да тропа по предницата и да тресе волана леко и понеже съм от скоро студент в София не знам къде могат да я погледнат какво и е точно, и дали ще мога да си стигна безопасно до Ботевград. Та има ли сервиз около студентски град където могат да и хвърлят едно око без да оставам една торба с пари след това ?

http://emobili.bg/и кажи , че си от форума
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

А колко е цената на един накрайник ? Че май той е заминал. Прилагам снимка.
      Прикачени файлове

Коментар

около 20 кинта, но после се иска реглаж на предница, навсякъде е различно, още 20-30лв, труда по смянат атрябва да е символичен
        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
        Fiat Bravo'97 1,6 16v
        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Ами току що се прибирам от въпросния сервиз и ми казаха да мина по-късно и че цената за смяна на накрайник е 15лв. Скъпо ли е ?

Коментар

d1am0nd написа:
            Ами току що се прибирам от въпросния сервиз и ми казаха да мина по-късно и че цената за смяна на накрайник е 15лв. Скъпо ли е ?
            лесно се сменя накрайника за 15мин.работа е.На мен ми се вижда много 15лв.Ако искаш ела и ще ти го смена без нищо да ми даваш дори ще ти ореда 35% намаление за накрайника от магазин тех-ко.
            "Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

Коментар

Оказа се, че ходовата част е идеална и няма никакви проблеми при нея. Проблема е бил разхлабени болтове на задна лява гума Yellow_Flash_Colorz_PDT_05. Благодаря за съдействието на всички .

Коментар

Някой може ли да даде адреса на този сервиз, че линка не се отваря?

Коментар

Working...
                X