Здравейте,До сега не бях срещал хубаво местенце за поправка на джанти, където хем да работят добре, хем и цените да не са високи.Човекът се намира в Казичене, малко отстрани на София, но цената и обслужването си заслужава, ако се чудите къде да си правите колелата.Та гаража се намира на ул. Старият Искър 8.Току що се връщам от там и за изправяне на четири 17" джанти, плюс една заварка на малка цепнатина на едната от тях, с монтаж, демонтаж на гумите и т.н. общата сума излезе 78 лева.За справка в два сервиза до нас, за изправяне на 17" джанта искаха 40лв/бр.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поправка на джанти.
Collapse
X
-
Мда доста добре работи младежа, и прави всичко, хубавото е че няма да те врътне, на два пъти ме е връщал с думите "Ходи си купи нова джанта, тая ще я направя ама няма смисъл. " , пътя е малко кофи до гаража но се стига, виждал съм възтановене от него джанти който са перфектни и няма да се позае че са правени. с две думи сервиза и оборудването са на ниво, а пича знае какво прави. пп Младежа има много готина ХондаКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Реклама
Collapse
Коментар