Купих си гърне на АСПО което при мен е двойно сиреч средно и задно. Монтажа беше безупречен в един малък оторизиран техен сервиз .Момчетата си свършиха много добре работата но това което ми монтираха е пълна ИЗМАМА. Гърнетата вероятно са полу празни вътре за прегради и тем подобни неща едва ли може да става дума. Обезшумяването е доста лошо като цяло колата е шумничка.На младежите това им харесва но на мен не.Дадох 85 лева за нещо което се нарича ШУМОЗАГЛУШИТЕЛНО ГЪРНЕ но на практика тези ламаринени цилиндри точно това не правят.Незнам дали има смисъл да ходя да се разправям защото нищо няма да постигна.И така НЕ СИ КУПУВАЙТЕ ГЪРНЕТА НА АСПО
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
АСПО София - Абсолютни ментета
Collapse
X
-
Днес ходих в оторизирания сервиз "Корунд" Плевен за да споделя проблема.Момчетата ме посрещнаха любезно и ми предложиха да ми отрежат изходната тръбичка отзад и да заварят малко по-тясна.Това леко намали бученето но общо взето ефекта е малък.Установих и друго нещо.Поставено ми е гърне 34.80.69(ASPO) което струва по каталог 69 лева Моето трябва да е 34.80.66(ASPO) което струва по каталог 81 лева Таксувано ми е 85 лева плюс 10 лева монтаж Номерата не ме интересуват много но сами се сещате как монтажа от 10 става 26 лева.Няма коректни хора и това си е.......... Какво ще кажете ? Таблицата говори в цифриАЛ.ПЕТРОВ
FIAT PUNTO 1.2 8V
-
Re: АСПО София - Абсолютни ментета
sacho написа:Купих си гърне на АСПО което при мен е двойно сиреч средно и задно. Монтажа беше безупречен в един малък оторизиран техен сервиз .Момчетата си свършиха много добре работата но това което ми монтираха е пълна ИЗМАМА. Гърнетата вероятно са полу празни вътре за прегради и тем подобни неща едва ли може да става дума. Обезшумяването е доста лошо като цяло колата е шумничка.На младежите това им харесва но на мен не.Дадох 85 лева за нещо което се нарича ШУМОЗАГЛУШИТЕЛНО ГЪРНЕ но на практика тези ламаринени цилиндри точно това не правят.Незнам дали има смисъл да ходя да се разправям защото нищо няма да постигна.И така НЕ СИ КУПУВАЙТЕ ГЪРНЕТА НА АСПО
Коментар
-
sacho написа:Днес ходих в оторизирания сервиз "Корунд" Плевен за да споделя проблема.Момчетата ме посрещнаха любезно и ми предложиха да ми отрежат изходната тръбичка отзад и да заварят малко по-тясна.Това леко намали бученето но общо взето ефекта е малък.Установих и друго нещо.Поставено ми е гърне 34.80.69(ASPO) което струва по каталог 69 лева Моето трябва да е 34.80.66(ASPO) което струва по каталог 81 лева Таксувано ми е 85 лева плюс 10 лева монтаж Номерата не ме интересуват много но сами се сещате как монтажа от 10 става 26 лева.Няма коректни хора и това си е.......... Какво ще кажете ? Таблицата говори в цифриSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар