Разнасям се с една от служебните коли и преди няколко вечери установих, че фаровете са много, много зле.Препоръчайте къде да отида да ги регулират. Ходих в СБА, уж направиха нещо, ама пак не е добре.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Реглаж на фарове - къде?
Collapse
X
-
Сякаш бях чел че в "лисан сервиз" вече имали стенд за реглаж на фарове... Но може и да се бъркам.Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
-
Пробвах сам първоначално, но не се получи ефекта.В СБА се постараха доста, но явно пак са "паднали". Може би има значение, че не ми работи и регулирането по височина от купето. И едната крушка ми е странно деформирана и изкривява светлината.Май направо ще сменям крушките.Иначе ми казаха в Друмник на бул България, че реглажа е 25лв.
Коментар
-
vital написа:Не можах да открия кой е бушона в книжката. Имах съмнение за два, и двата не бяха. Като имам време ще ги проверя един по един.Смених си крушките и резултата е мноооого по-добър.Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Абе по принцип е така. Ама на другата кола угасна осветлението на копчето на аварийните. Съответно не работеха. Оказа се, че си има отделен бушон за това. Корейска работа :DЩе ги проверя един по един, че има няколко с някакви неразбираеми за мен съкращения, напр HDDL, HDDL actuator и такива разни :D
Коментар
-
Сега се сетих за темата ми.Регулирах ги в Друмник на бул България срещу 10лв. Настроиха ги много добре. Доволен сън и от отношението.Тъпото е, че корейците са решили да се регулират късите и дългите едновременно. Така късите са ми много добри, но дългите по непонятна причина светят в небето.
Коментар
-
vital написа:Сега се сетих за темата ми.Регулирах ги в Друмник на бул България срещу 10лв. Настроиха ги много добре. Доволен сън и от отношението.Тъпото е, че корейците са решили да се регулират късите и дългите едновременно. Така късите са ми много добри, но дългите по непонятна причина светят в небето.Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар