Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сервиз за цялостен преглед - двигател, ходова, ел. инст.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Понеже виждам че си от Красна поляна, в близост до теб има майстор който също много си разбира от работа. Дори може да се уговориш с него в събота на чашка, ще присъства на срещата.
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

[quote="S_BANKOV"]Понеже виждам че си от Красна поляна, в близост до теб има майстор който също много си разбира от работа. Дори може да се уговориш с него в събота на чашка, ще присъства на срещата.[/quote Да ми го посочиш на срещата в събота, че много странно поне според мен работи колата / но май само аз чувам някакво виене /

Коментар

Оглеждаш се за най лъскавата и чиста Алфа 166 и ще го познаеш. Ще те запозная нямаш грижи, доста хора си правим колите при него. А ако е спешно казвай да ти давам телефона му.
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

:D Благодаря ти предварително. Не е толкова спешно, в събота ще ни запознаеш и ще се разбера с него за следващата седмица.

Коментар

За майстор признавам моя, :D , страхотен е, няма грешка, имах преди МВ А -класа, хидравлична помпа за 250 лв. всичко помпа и ремонт няма никъде, не знам от къде ги взима и как разбира точно какво е но е супер, малко е навалица, но се уредих. Сега с Фиат - а пак съм при него.

Коментар

Извинете колеги можете ли да ми кажете дали сервиза на Дани работи в събота, тъй като съм всеки ден на работа през седмицата, а и живея в овча купел. Искам да прегледа колата от - до, защото наскоро я купих и да знам какво е състоянието й. Става дума за Пунто мк2 2001год.Благодаря.

ex. Fiat Punto MK2 2001год. 1,2i бензин 60ps.

ex. Fiat Punto MK1 1995год. 1,1 бензин 55ps.

Коментар

Working...
              X