Колеги, днес докато пътувах опитах да превключа от 5-та на 4-та предавкя, но не успях. Все едно нещо и причеше да влезе. Отбих и се обадих на приятел тъй като бях тръгнал на път. Приятелят ми не успя да я оправи, но започнах да превключвам на 4-та предавка, но с големи усилия. Може ли някой да ми препорача сервиз където да отида във Велико Търново, а ако на някой му се е случвало и знае какъв е проблема ще е много добре....Колата е Мареа с бензинов двигател и газов инжекцион. Благодаря.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем със 4-та предавка...сервиз Велико Търново??? СПЕШНО
Collapse
X
-
Re: Проблем със 4-та предавка...сервиз Велико Търново??? СПЕ
TODI написа:Колеги, днес докато пътувах опитах да превключа от 5-та на 4-та предавкя, но не успях. Все едно нещо и причеше да влезе. Отбих и се обадих на приятел тъй като бях тръгнал на път. Приятелят ми не успя да я оправи, но започнах да превключвам на 4-та предавка, но с големи усилия. Може ли някой да ми препорача сервиз където да отида във Велико Търново, а ако на някой му се е случвало и знае какъв е проблема ще е много добре....Колата е Мареа с бензинов двигател и газов инжекцион. Благодаря.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
-
Re: Проблем със 4-та предавка...сервиз Велико Търново??? СПЕ
pakumba написа:TODI написа:Колеги, днес докато пътувах опитах да превключа от 5-та на 4-та предавкя, но не успях. Все едно нещо и причеше да влезе. Отбих и се обадих на приятел тъй като бях тръгнал на път. Приятелят ми не успя да я оправи, но започнах да превключвам на 4-та предавка, но с големи усилия. Може ли някой да ми препорача сервиз където да отида във Велико Търново, а ако на някой му се е случвало и знае какъв е проблема ще е много добре....Колата е Мареа с бензинов двигател и газов инжекцион. Благодаря.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар