Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Препоръчайте сервиз в софия.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Препоръчайте сервиз в софия.

Колеги, трябва ми сервиз в София който да смени пластмасата на скоростния лост на фиат браво 1.9ТД - 75кс. Питам за сервиз понеже знам, че смяната е изключително тегава, трябва да се разкача генерацията и т.н. Грешен раздел - преместена.

А в кой район на София го търсиш сервиза? ЩОто ако си от ЛОзен и те пратя в Банкя е малко гърбаво за такакъв ремон.Лисан Сервиз, Вентура Гараж, Стефо от Захарна ФАбрика, Дани в Дружба, все хора с име и умения.
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
      А в кой район на София го търсиш сервиза? ЩОто ако си от ЛОзен и те пратя в Банкя е малко гърбаво за такакъв ремон.Лисан Сервиз, Вентура Гараж, Стефо от Захарна ФАбрика, Дани в Дружба, все хора с име и умения.
      Предпочитам да е в района на Младост, там ми е най-удобно. Виждам в Дружба има някакъв човек, имаш ли някъв негов контакт ?

Коментар

Потърси го в Нета в ланча форума има доста добра тема, намира се до гумаджииницатан на тих труд в Дружба.
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

S_BANKOV написа:
          Потърси го в Нета в ланча форума има доста добра тема, намира се до гумаджииницатан на тих труд в Дружба.
          Мерси, намерих го и утре отивам

Коментар

Working...
          X