ЗдравейтеОт 1 седмица ми тропаше аспуха.Отидох на сервиз срещу Южния парк на Сребърна. Там съм правил аспуси на поне 4-ри коли.Прегледаха ми колата и ми казаха - 197 лв. -не се съгласих-явно са вдигнали цените. Тръгнах да търся тук и там и по интернет цени -на Вито и др.Обадих се в СЕРВИЗ ЛАЗАРОВ и ми направиха колата там за половината цена и с гаранция.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
СЕРВИЗ ЗА АСПУСИ
Collapse
X
-
Re: СЕРВИЗ ЗА АСПУСИ
kuzigeorg написа:ЗдравейтеОт 1 седмица ми тропаше аспуха.Отидох на сервиз срещу Южния парк на Сребърна. Там съм правил аспуси на поне 4-ри коли.Прегледаха ми колата и ми казаха - 197 лв. -не се съгласих-явно са вдигнали цените. Тръгнах да търся тук и там и по интернет цени -на Вито и др.Обадих се в СЕРВИЗ ЛАЗАРОВ и ми направиха колата там за половината цена и с гаранция.
Коментар
-
sachma написа:Ем комплект са некадърници, осонебо пък тия в Дружба.
Коментар
-
01 написа:sachma написа:Ем комплект са некадърници, осонебо пък тия в Дружба.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
sasco
Така и така е тръгнало,да си кажа и аз.Доволен съм от Крафт-дружба,там ми правеха гърнетата и гаранция имам.Бачкат здраво...е верно скъпичко май идва.А пък един колега му правиха гърнето на Типо в емк-33,дружба и след 2 седмици му се откачи...
Коментар
-
01 написа:sachma написа:Ем комплект са некадърници, осонебо пък тия в Дружба.N.Y. State of Mind
Коментар
-
GTipo написа:01 написа:sachma написа:Ем комплект са некадърници, осонебо пък тия в Дружба.
Коментар
-
sachma написа:01 написа:sachma написа:Ем комплект са некадърници, осонебо пък тия в Дружба.
Коментар
-
Както по-рано казах, говоря за сервиза ем-комплект33 в Дружба, казах че там са некадърници.В други сервози на ем-комп. 33 не съм ходил.А това че има някакъв проблем...сигурно има, ама той не е в мен, казвам ти 3 пъти съм ходил там и трите пътизаключенията бяха умопомрачителни.Вадиха се изводи"заминал двигател" без дори компресия да замерят...даже се почваше пазарлък за цената на ремонта, а цените бяха като във сервиза на Пежо във Франция...абе к’во да коментирам повече-няма смисъл.А иначе във вашия сервиз не съм ходил.Е, след всичко казано дотук надявам се няма да тръгнеш да ме убеждаваш че колегите ти в Дружба работят супер,нали?Щото те там и ауспуси правят...за СПАЗВАНЕТО на ГАРАНЦИЯТА съм ти обяснил по-горе.А и тия неща дето ти ги обясних тука честно да ти кажа във форума им ги няма...защо ли?N.Y. State of Mind
Коментар
-
sachma написа:Както по-рано казах, говоря за сервиза ем-комплект33 в Дружба, казах че там са некадърници.В други сервози на ем-комп. 33 не съм ходил.А това че има някакъв проблем...сигурно има, ама той не е в мен, казвам ти 3 пъти съм ходил там и трите пътизаключенията бяха умопомрачителни.Вадиха се изводи"заминал двигател" без дори компресия да замерят...даже се почваше пазарлък за цената на ремонта, а цените бяха като във сервиза на Пежо във Франция...абе к’во да коментирам повече-няма смисъл.А иначе във вашия сервиз не съм ходил.Е, след всичко казано дотук надявам се няма да тръгнеш да ме убеждаваш че колегите ти в Дружба работят супер,нали?Щото те там и ауспуси правят...за СПАЗВАНЕТО на ГАРАНЦИЯТА съм ти обяснил по-горе.А и тия неща дето ти ги обясних тука честно да ти кажа във форума им ги няма...защо ли?
Коментар
-
специално за ауспусите съм доста доволен от ем компклект, както и доскоро сервиза им в павлово ми беше фаворит, е малко се издъниха, но като цяло отношението е ок. определно някой знае как се печелят клиенти в тази фирма, кофти само, че като питах предния път за намаление за клуб фиат и казаха "Няма"- а това съм го чел някъде тук, как да е 10 или 20 лв не са от значение, въпроса беше принципен.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар