Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смяна на ауспух - къде и колко ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Смяна на ауспух - къде и колко ?

Здравейте колеги, Имам следния въпрос към Вас : Трябва да сменя ауспуха на Фиат Браво. Канех се още лятото, но имаше живот в него. Сега е много зле, няма кола покрай която да мина, на която да не и се включи алармата ( това е забавната част ) Мисля, че няма начин да стане със заварки, така че ще се сменя. Успях да поогледам положението и в най-добрия случай ще се сменя средното и задното гърне. Трябва да се справя със задачата този месец, защото имам да миинавам преглед, а си мисля, че няма да ме пуснат с това озвучаване. Кажете ми в кой сервиз да отида ( говорим за Варна ), за колко време се прави един такъв ремонт, ден, два ... ? и каква цена е нормална за частта + труд ? Благодаря предварително и безаварийно каране в тези екстремни обстановки !

На мойто Пунто смених предно и задно гърне цяло за 120лв с труд,Цялата процедура не е повече от 30минути
    Fiat Marea 1.6/16V

Коментар

На околовръсното на Военна болница има доста сервизи които извършват такава услуга. Миналата година сменях на мареата и цената беше някъде око 150 лв. за цялата генерация и труда.

Коментар

Благодаря Ви много, колеги. В крайна сметка и аз се справих подобаващо със задачата. Смених предно и задно гърне в едно "сервизче" долу на крайезерния път, точно преди кръговото, което се качва до Мол Варна, наистина работата е 20-25 мин. Взеха ми 160 лв + труда. Бяха бързи и точни, ауспуха го имаха наличен и направиха всичко в неделя 17,30 часа ...Божеее, колко е хубаво да си чуваш музиката в колата отново

Коментар

Working...
        X