Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Александър Ауто - внос на оригинални резервни части и сервиз

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И какво като е оригинална част.314лв за трипод.И тампоните за задния мост оригинални са 69лв а аналоговите са 35-40 ,но разликата е само 30 тина лв.А тук става въпрос за разлика от близо 280лв.Ако го дават комплект с полуоската тогава разбирам ама само трипод за 314 лв,то по скъпо от Бентли излиза,но съзнавам добре,че проблема си е мой и не съм длъжен да копувам от тях.
    Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP

Коментар

FGRC написа:
      И какво като е оригинална част.314лв за трипод.И тампоните за задния мост оригинални са 69лв а аналоговите са 35-40 ,но разликата е само 30 тина лв.А тук става въпрос за разлика от близо 280лв.Ако го дават комплект с полуоската тогава разбирам ама само трипод за 314 лв,то по скъпо от Бентли излиза,но съзнавам добре,че проблема си е мой и не съм длъжен да копувам от тях.
      Колега ако си вкарал оригинален номер най-вероятно ти е дало цена за цялата полуоска. В ЕПЕР-а трипода излиза к-т с полуоската. Попитай по телефона най-добре ако те интересува точната цена Колегите не са от вчера на пазара едва ли продават трипода за 300 + лева.
      ex. Fiat Marea 1.6 16V
      ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
      Lancia Kappa 2.0 VIS

Коментар

Да бе и аз мисля,че проблема е в номерата и не вярвам да е толкова скъп наистина.Докато не го проверя в самия магазин не е редно да ги обвинявам.
        Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP

Коментар

FGRC написа:
          Да бе и аз мисля,че проблема е в номерата и не вярвам да е толкова скъп наистина.Докато не го проверя в самия магазин не е редно да ги обвинявам.
          В случая няма как да ги обвиняваш.Тези цени не са измислени от тях, а са цени спуснати от Фиат.Това, че Фиат искат ненормални цени на повечето части е отделен въпрос.Ако искаш оригинална част се съобразяваш с цената. Ако не - има алтернативни части на пазара, никой не те задължава да купуваш оригинална част, нали?
          A20DTH ЖТД ама не баш
          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BO написа:
            FGRC написа:
            В случая няма как да ги обвиняваш.Тези цени не са измислени от тях, а са цени спуснати от Фиат.Това, че Фиат искат ненормални цени на повечето части е отделен въпрос.Ако искаш оригинална част се съобразяваш с цената. Ако не - има алтернативни части на пазара, никой не те задължава да купуваш оригинална част, нали?
            Благодаря за разяснението,дано са те разбрали колегите от форума !!!

Коментар

колеги търся си моторчета за регулиране на фаровете за фиат стило
              STILO JTD

Коментар

todorw написа:
                колеги търся си моторчета за регулиране на фаровете за фиат стило
                номера на рамата на колата ще ми трябва.И дали имате фабричен ксенон,халогени и т.н.

Коментар

Никога не ходете в този сервис

Коментар

Working...
                  X