и на мен ми се случи да се опаря от тези аматьорипреди 6 месеца си купих от тях спирачни маркучиднес ги погледнах - и двата са напукани!и на друг колега от форума му се беше случило същото съвсем наскороа тези които свалих от колата бяха оригиналните - на 9 години и половина!все още не текат, но май е въпрос на време самотака че да знаетене мисля че вече ще купя нещо то тях
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Александър Ауто - отново калпави части
Collapse
X
-
Аз познавам работата на Александър Ауто.Относно резервните части които предлагат има два вида: оригинални и неоригинални.Оригиналните са много по-скъпи, но ако си купиш такива няма да имаш проблеми.Неоригиналните са много по-евтини, но си казват думата след време.В случая незнам, но не мисля че те имат някаква вина.Когато купувате резервна част просто дръжте да е оригинална, нищо че ще е по-скъпа.А иначе Александър Ауто доставят резервни части на една голяма част от хората, които продават такива.Оригиналните части пристигат внос от Италия.FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
-
sev написа:Mitko написа:Моите спирачни маркучи също са от Ал. Ауто. Сложих ги Ноември месец. Вече са за смяна, а колата не е карана много."То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар
-
ЗАЩО???От източник, на когото имам пълно доверие съм чувал, че шефа е сериозен и отговорен човек. Защо тогава се получава така? В края на краищата съществуването на един наистина свестен и компетентен сервиз + магазин, където не ни посрещат с "тия италиански боклуци", би бил от полза за всички...Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
vesko написа:ЗАЩО???От източник, на когото имам пълно доверие съм чувал, че шефа е сериозен и отговорен човек. Защо тогава се получава така? В края на краищата съществуването на един наистина свестен и компетентен сервиз + магазин, където не ни посрещат с "тия италиански боклуци", би бил от полза за всички..."То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар
-
murry написа:И аз не мисля да ги посетя вече.Моя проблем е с десен фар, които НЕ подлежи на никакъв реглаж.Да не говоря и че не свети като хората........
Коментар
-
Колеги, мойте маркучи не са от Александър Ауто, но са за смяна. Може ли някой да каже от къде можем да си вземем свестни маркучи за спирачки?До сега съм ходил в сервиза им за смяна на ангренажен ремък и ролки, само труда с мой части. Доволен съм смениха го момчетат за 75лв. В прехваления официялен сервиз на Ауто Италия е още по зле, чакаш много, взимат много пари за нищо, а цените на частите са уникални. (Имах чуството че карам космически кораб)Намерих едно сервизче в горни лозен, малко невзрачно, но с разбран персонал, и там си карам колата.Карам Brava 1,8 16V EL & BSM LPG
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар