Здравейте,Преди 2 дни ме катастрофираха мн гадно, макар и с около 30 км/ч. Челно ударих 1 завиващо пред мен Ауди, но Типото е сериозно пострадало. Освен капак, калници, радиатор... чак скоростната кутия се е изметнала нещо. Та.Преди време (поне 3-4 години) при доста по-лек сблъсък сме водили колата в DKV Ауто, на Искърско шосе и я оправиха свестно. Сега я оставих пак там за оглеждане на щетите, но още не съм решил дали точно там да я правя. Някой ако е бил наскоро може ли да ми даде малко информация - дали все още качеството им е добро или вече не са добра алтернатива? Ако не са - мисля да я водя във ВантоТрейд.PS. Надявам се, че темата е в правилния раздел.Поздрави и ... КАРАЙТЕ ВНИМАТЕЛНО!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сервиз DKV
Collapse
X
-
Precakan
Nikoga v DKV, zapomnete NIKOGA V DKV!!! Ina4e krai s kolata vi !!!Marzi me da razkazvam istoriqta si... prosto ot edin moment nasetne se subudix s misulta, 4e nqma pove4e kola i tova beshe! NIKOGA V DKV
Коментар
-
Precakan написа:Nikoga v DKV, zapomnete NIKOGA V DKV!!! Ina4e krai s kolata vi !!!Marzi me da razkazvam istoriqta si... prosto ot edin moment nasetne se subudix s misulta, 4e nqma pove4e kola i tova beshe! NIKOGA V DKVFIAT Marea 1.9 JTD HLX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар