Здравейте колеги, предложете магазин за акумилатори в София, Младост и района на нормални цени. За сега съм се насочил към BOSH но да видим.Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет за магазин за акумулатори
Collapse
X
-
lithrone
Re: Съвет за магазин за акумулатори
Sharky05 написа:Здравейте колеги, предложете магазин за акумилатори в София, Младост и района на нормални цени. За сега съм се насочил към BOSH но да видим.
-
tipaj написа:Аз съм купувал два пъти от КИТ-93. Те са вносител и дистрибутор на Искра. Правят ти смяната, замерват как работи колата и ти изкупуват стария веднага, като ти приспадат от цената на новия. Магазина им е на ул. Одрин, имат хубава страница в Интернет.Успех!
Коментар
-
tipaj написа:Аз съм купувал два пъти от КИТ-93. Те са вносител и дистрибутор на Искра. Правят ти смяната, замерват как работи колата и ти изкупуват стария веднага, като ти приспадат от цената на новия. Магазина им е на ул. Одрин, имат хубава страница в Интернет.Успех!Fiat Marea 1.6/16V
Коментар
-
Внасят от Пазарджик до София Купувах Берга преди 2 месеца от акумулатори.бг, магазинът им е на Сливница, при Сточна гара, преди "Раковски". Дадоха ми 40 месеца гаранция, мисля, че това е от най-голямо значение за днешните акумулатори, независимо от марката. Искрата беше 152 лева с 2 г., а Бергата - 168 с 3 години и 4 месеца. Веднага приспадат стария акумулатор на цена от 7 лв. Но ако го върнеш в пункт, ще вземеш повече със сигурност
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар