Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съвет за магазин за акумулатори

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Съвет за магазин за акумулатори

Здравейте колеги, предложете магазин за акумилатори в София, Младост и района на нормални цени. За сега съм се насочил към BOSH но да видим.Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org

Re: Съвет за магазин за акумулатори

Sharky05 написа:
    Здравейте колеги, предложете магазин за акумилатори в София, Младост и района на нормални цени. За сега съм се насочил към BOSH но да видим.
    Косер > Fiamm > 55Ah> 130лв.

Коментар

Аз съм купувал два пъти от КИТ-93. Те са вносител и дистрибутор на Искра. Правят ти смяната, замерват как работи колата и ти изкупуват стария веднага, като ти приспадат от цената на новия. Магазина им е на ул. Одрин, имат хубава страница в Интернет.Успех!
      Fiat Marea 1.8 16V

Коментар

tipaj написа:
        Аз съм купувал два пъти от КИТ-93. Те са вносител и дистрибутор на Искра. Правят ти смяната, замерват как работи колата и ти изкупуват стария веднага, като ти приспадат от цената на новия. Магазина им е на ул. Одрин, имат хубава страница в Интернет.Успех!
        Кокло те кара една "искра"? Колко Ah?

Коментар

tipaj написа:
          какви вносители са???Те се произвеждат в Пазарджик
          Fiat Marea 1.6/16V

Коментар

Внасят от Пазарджик до София Купувах Берга преди 2 месеца от акумулатори.бг, магазинът им е на Сливница, при Сточна гара, преди "Раковски". Дадоха ми 40 месеца гаранция, мисля, че това е от най-голямо значение за днешните акумулатори, независимо от марката. Искрата беше 152 лева с 2 г., а Бергата - 168 с 3 години и 4 месеца. Веднага приспадат стария акумулатор на цена от 7 лв. Но ако го върнеш в пункт, ще вземеш повече със сигурност

Коментар

Аз преди месец си купих Varta Blue Dynamic с 2години гаранция,само силвър серията на варта и бош са с 3години поне в този магазин който бях.Приспаднаха ми стария Искра за 20лв :D
              Fiat Marea 1.6/16V

Коментар

има нова марка акумулатори VEGA на ниски цени са и са доста добри с 2 години гаранция. Моя е 75ah цена клиент 160лв аз го взех за 130 с отстъпка

Коментар

Working...
                X