Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Качествен сервиз за Темпра

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Задължително ще кажа какво е станало Сега чакам да стане 9 за да му звънна по телефона, че не знам дали не спи още!

Fiat Tempra 1.6 SX i.e.cat., 1992 г., 159А3.046 78к.с.

Коментар

Ами бате, какво да ти кажа! Който си разбира, си разбира. На 4-тата минута откакто Кире спре с червената алфа пред нас, темпъра беше запалил, и огласяше квартала Закарах го при него, много свестен човек, разбрали сме се всеки момент да ми звънне да каже каква е хавата със скоростите, дали ще се регулират от щангите, или съм за скоростна кутия. Понеже през целото време караше зад мене, е забелязал, че съм за лагери на задния мост, то е очевадно, ама кой да гледа... П.С.: Не знам какво и беше станало, ама той свали неговия акумулатор закачи го на фиата, завърте... и запали все едно я бях угасил преди 1 минута...шаш!

Коментар

да е сложил една отверка на клемите на стартера?аа забравих да ти кажа, най-вероятно си за скоростна кутия, май доста малко темпри изкарват само с 1 кутия да не кажа и само с 2
        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
        Fiat Bravo'97 1,6 16v
        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Imaginary написа:
          Ами бате, какво да ти кажа! Който си разбира, си разбира. На 4-тата минута откакто Кире спре с червената алфа пред нас, темпъра беше запалил, и огласяше квартала Закарах го при него, много свестен човек, разбрали сме се всеки момент да ми звънне да каже каква е хавата със скоростите, дали ще се регулират от щангите, или съм за скоростна кутия. Понеже през целото време караше зад мене, е забелязал, че съм за лагери на задния мост, то е очевадно, ама кой да гледа... П.С.: Не знам какво и беше станало, ама той свали неговия акумулатор закачи го на фиата, завърте... и запали все едно я бях угасил преди 1 минута...шаш!
          Ехх, защо и аз нямам такъв съвестен майстор, за съсед от близките около моя квартал
          Tipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046 -ex
          Chevrolet Tacuma 1.4 - ex
          Fiat Bravo 1.4 120k.с.

Коментар

Imaginary написа:
            Ами бате, какво да ти кажа! Който си разбира, си разбира.
            ЕкстраРадвам се че съм ти помогнал
            2015 Renault Megane Expression GT
            2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
            Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Определено sev, имаш бирица

Коментар

Imaginary написа:
                Определено sev, имаш бирица
                това е най-лесното :D
                2015 Renault Megane Expression GT
                2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Та, взех си аз колата от Киро, и открих нещо много неприятно:левия ми мигач е сменен с някакво подобие на мигач. Направи ми впечатление, че вчера като звънях да си я вземам, и той ми каза да дойда днес, при положение, че Темпрата беше готова още преди 10 дни, но му я оставих за довършителни работи, пък и бях на море. Това ме навежда на мисълта, че поради някаква причина, мигача е бил счупен. Съмнявам се да го е свалил за него си! Направи ми много лошо впечатление и това, че го бях помолил да ми оправи километража който не работи коректно, да провери от къде дава оттечка акумулатора и колата губи тоци, и да погледне защо прозореца от мойта страна не иска да се сваля. Нищо не е свършил с оправданието, че имал много работа. Аз разбира се щях да си платя и за тея неща. Вярно е, че скоростите ги е оправил, и ауспуха също, но останаха куп проблеми които следваше да бъдат разрешени! Сега трябва да сменям лагери на задните колела, и много се замислям дали да я карам при него! А за някаква щанга на скоростите, ремъци, филтри, и ауспух ми взе 150 лева - части + работа. Как мислите много или малко е тази цена за свършената работа?П.С. Ако можете да кажете и къде бих могъл да си сменя качествено предни накладки, че съвсем е останала без спирачки, и бях му казал на Киро да ги смени, не го е направил!?!

Коментар

качествена, по-качествена и най-качестгвена смяна няма. просто се подменя частта и на точно определено то място се слага точно определената част. качествени са накладките, смяната навсякъде е една и съща
                    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                    Fiat Bravo'97 1,6 16v
                    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Според мен 150лв. не е много, като имаш предвид че на мене на типо-то само 2-та ремъка и 1 ролка-113лв., а ти казваш че и доста други работи...даже малко ми се струва.
                      N.Y. State of Mind

Коментар

Според мен 150лв. не е много, като имаш предвид че на мене на типо-то само 2-та ремъка и 1 ролка-113лв., а ти казваш че и доста други работи...даже малко ми се струва.
                        N.Y. State of Mind

Коментар

Working...
                        X