Задължително ще кажа какво е станало Сега чакам да стане 9 за да му звънна по телефона, че не знам дали не спи още!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Качествен сервиз за Темпра
Collapse
X
-
Ами бате, какво да ти кажа! Който си разбира, си разбира. На 4-тата минута откакто Кире спре с червената алфа пред нас, темпъра беше запалил, и огласяше квартала Закарах го при него, много свестен човек, разбрали сме се всеки момент да ми звънне да каже каква е хавата със скоростите, дали ще се регулират от щангите, или съм за скоростна кутия. Понеже през целото време караше зад мене, е забелязал, че съм за лагери на задния мост, то е очевадно, ама кой да гледа... П.С.: Не знам какво и беше станало, ама той свали неговия акумулатор закачи го на фиата, завърте... и запали все едно я бях угасил преди 1 минута...шаш!
Коментар
-
Imaginary написа:Ами бате, какво да ти кажа! Който си разбира, си разбира. На 4-тата минута откакто Кире спре с червената алфа пред нас, темпъра беше запалил, и огласяше квартала Закарах го при него, много свестен човек, разбрали сме се всеки момент да ми звънне да каже каква е хавата със скоростите, дали ще се регулират от щангите, или съм за скоростна кутия. Понеже през целото време караше зад мене, е забелязал, че съм за лагери на задния мост, то е очевадно, ама кой да гледа... П.С.: Не знам какво и беше станало, ама той свали неговия акумулатор закачи го на фиата, завърте... и запали все едно я бях угасил преди 1 минута...шаш!Tipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046 -ex
Chevrolet Tacuma 1.4 - ex
Fiat Bravo 1.4 120k.с.
Коментар
-
Та, взех си аз колата от Киро, и открих нещо много неприятно:левия ми мигач е сменен с някакво подобие на мигач. Направи ми впечатление, че вчера като звънях да си я вземам, и той ми каза да дойда днес, при положение, че Темпрата беше готова още преди 10 дни, но му я оставих за довършителни работи, пък и бях на море. Това ме навежда на мисълта, че поради някаква причина, мигача е бил счупен. Съмнявам се да го е свалил за него си! Направи ми много лошо впечатление и това, че го бях помолил да ми оправи километража който не работи коректно, да провери от къде дава оттечка акумулатора и колата губи тоци, и да погледне защо прозореца от мойта страна не иска да се сваля. Нищо не е свършил с оправданието, че имал много работа. Аз разбира се щях да си платя и за тея неща. Вярно е, че скоростите ги е оправил, и ауспуха също, но останаха куп проблеми които следваше да бъдат разрешени! Сега трябва да сменям лагери на задните колела, и много се замислям дали да я карам при него! А за някаква щанга на скоростите, ремъци, филтри, и ауспух ми взе 150 лева - части + работа. Как мислите много или малко е тази цена за свършената работа?П.С. Ако можете да кажете и къде бих могъл да си сменя качествено предни накладки, че съвсем е останала без спирачки, и бях му казал на Киро да ги смени, не го е направил!?!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар