Сори, че отдавна не съм се мяркал наоколо да драсна по някои ред, ма сменяме работата та така :D Днеска ми се случи нещо много гадно, разбрах колко са недъгави/гадни сервизджиите от един от най-реномираните сервизи за италианки.... VANTOTRADE! Чибурашката напоследък е гладна ма много, сменях изпарител, кабели, водих я къде ли не и нищо, разход на високо, мощност - колко да движи по софийското равно поле... И на по бира снощи от дума на дума се оказа, че френд и разбирал на Швейцарката.... Малко предистория, Ноември колата прегрява, препоръчват ми сервиза и отивам.... Казват "Пич, водна помпа - с пробойна, ангренажа е тръгнал, ролката е хубаво да се смени с ангренажа.... " Няма проблеми, пари имам, сменяме. По техни думи всичко ново, 280! лева ремонт, колата тръгна..... кофтито е че гаранцията изтече (05.2006) сега няма как да ги хвана за топките. А колата точно за това НЕ Е пипана от друг след това!!!!!! Но какво става?! Заведох я при пича и я оставих, човърка пича и какво?! Като начало, колата няма и 4000 км след ремонта.... не я карам активно... 1. Дава ми да пипна таркалото на помпата - хлабина около милиметър... 2. Ролката на ангренажа с хлабина, ВИДИМА като той ми показва, а не след като я пипна и усетя. 3. Ангренажа с 1 зъб разлика! Един...... В момента положението (оправено) - Свикнах да пускам съединител рязко за да мога да тръгна на "ръчка" на кръстовище. Сега оправена "копае" асвалта при такова рязко пускане на съединител, УСЕЗАЕМО по-динамична, за разхода ще обада до ден-два..... ИЗВОДА!: НИКОГА повече VANTOTRADE!!!! Аматьори... или въпрос на интереси.... и неразбиращи клиенти.... бесен съм и трамбовам терена под мен от подскачане... VANTO и сервиз - ДА ДА!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
VANTOTRADE - TABU!!! Внимавайте!
Collapse
X
-
Етикети: –
-
Колега са, мога да ти препоръчам един сервиз за диагностика, от който останах супер доволен.Намира се на бул. Симеоновско шосе 51 - това е малко преди посолствата в ляво, като тръгнеш от зоологическата градина нагоре. Сервизът се казва ЮВЕ и е подразделение на BOSCH. Едно младо момче прави диагностиката и то много съвестно!!! Имат си и сервиз тел: 9525412; 9625299, 686114Колкото до Вантотрейд......Ами направих си една справка, изчетох всички мнения за тях тук във форума. Значи в началото на темите за тях(2005г.) отзивите са супер, всички са доволни от качествено свършена работа и добра диагностика. От началото на този год. по-зле стават нещата, доста хора казват, негативи за тях, че са ги претупали, излъгали, некачествено работили и т.н. А сега вече и това!!! Ясно сервиза, вместо да се развива - затъва.Сигурно, благодарение на форума имат много работа и гледат набързо да свършат нещата, за да не връщат клиентиTipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046 -ex
Chevrolet Tacuma 1.4 - ex
Fiat Bravo 1.4 120k.с.
Коментар
-
Re: VANTOTRADE - TABU!!! Внимавайте!
bubachko написа:Сори, че отдавна не съм се мяркал наоколо да драсна по някои ред, ма сменяме работата та така :D Днеска ми се случи нещо много гадно, разбрах колко са недъгави/гадни сервизджиите от един от най-реномираните сервизи за италианки.... VANTOTRADE! Чибурашката напоследък е гладна ма много, сменях изпарител, кабели, водих я къде ли не и нищо, разход на високо, мощност - колко да движи по софийското равно поле... И на по бира снощи от дума на дума се оказа, че френд и разбирал на Швейцарката.... Малко предистория, Ноември колата прегрява, препоръчват ми сервиза и отивам.... Казват "Пич, водна помпа - с пробойна, ангренажа е тръгнал, ролката е хубаво да се смени с ангренажа.... " Няма проблеми, пари имам, сменяме. По техни думи всичко ново, 280! лева ремонт, колата тръгна..... кофтито е че гаранцията изтече (05.2006) сега няма как да ги хвана за топките. А колата точно за това НЕ Е пипана от друг след това!!!!!! Но какво става?! Заведох я при пича и я оставих, човърка пича и какво?! Като начало, колата няма и 4000 км след ремонта.... не я карам активно... 1. Дава ми да пипна таркалото на помпата - хлабина около милиметър... 2. Ролката на ангренажа с хлабина, ВИДИМА като той ми показва, а не след като я пипна и усетя. 3. Ангренажа с 1 зъб разлика! Един...... В момента положението (оправено) - Свикнах да пускам съединител рязко за да мога да тръгна на "ръчка" на кръстовище. Сега оправена "копае" асвалта при такова рязко пускане на съединител, УСЕЗАЕМО по-динамична, за разхода ще обада до ден-два..... ИЗВОДА!: НИКОГА повече VANTOTRADE!!!! Аматьори... или въпрос на интереси.... и неразбиращи клиенти.... бесен съм и трамбовам терена под мен от подскачане... VANTO и сервиз - ДА ДА!"То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар
-
МАй наистина няма каде да отиде човек за ангренаж в София. Аз моя го смених с един приятел на баща ми. Иначе за малко да се хлъзна при Ванто. За щастие като ходих се оказа, че нямали някакав специален инструмен. После разбрах, че май е за застопоряване на вала. П4ри Брава 1.4 смяната е почти елементарна и трябва да си голям идиот да разместиш с един зъб. Има си маркировка и отгоре и отдолу дето ще им избие очите. Малко по гадно е с ролката при затягане ама с подръчни средства и нея оправихме. Това беше преди почти година, а оттогава никакви проблеми.
Коментар
-
bubachko
Nikcho написа:Колега са, мога да ти препоръчам един сервиз за диагностика, от който останах супер доволен.Намира се на бул. Симеоновско шосе 51 - това е малко преди посолствата в ляво, като тръгнеш от зоологическата градина нагоре. Сервизът се казва ЮВЕ и е подразделение на BOSCH. Едно младо момче прави диагностиката и то много съвестно!!! Имат си и сервиз тел: 9525412; 9625299, 686114Колкото до Вантотрейд......Ами направих си една справка, изчетох всички мнения за тях тук във форума. Значи в началото на темите за тях(2005г.) отзивите са супер, всички са доволни от качествено свършена работа и добра диагностика. От началото на този год. по-зле стават нещата, доста хора казват, негативи за тях, че са ги претупали, излъгали, некачествено работили и т.н. А сега вече и това!!! Ясно сервиза, вместо да се развива - затъва.Сигурно, благодарение на форума имат много работа и гледат набързо да свършат нещата, за да не връщат клиенти
Коментар
-
bubachko написа:Ще го пробвам даже съвсем скоро, че ми писна вече да мъча гадинката а и мене си А кокото до това, да седиш и гледаш в ръцете - трудно е, има ееей такива табели "клиенти в халето не се допускат" и те гледат накриво и се карат, ако се направиш че не си я видял... А на 4-ти под моста в Дунев из халето търчи даже едно бая охранено добиче, ротвайлер ли беше, кавказка ли, не помна точно.... и те гледа като закуска, с едни ей такива големи очи....Tipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046 -ex
Chevrolet Tacuma 1.4 - ex
Fiat Bravo 1.4 120k.с.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар