Извинявам се колеги, но нещо немога да разбера къде в София мога да си оставя няколко пластмаси от колата ми и да ми ги направят без забележка със 3м оригинално карбоново фолио ??? Ако някой знае да ми пише! Благодаря
Колега, можеш да провериш в Гугъл, там може да откриеш най-близкия сервиз.Аз лично мога да ти препоръчам Георги Недков на Сточна гара.Той работи добре, но не знам, дали ще е свободен, когато отидеш при него.Ако още не си поставил и искаш да изчакаш малко, може да се възползваш от факта, че и ЛЛумар започват да предлагат карбон, който според мен ще бъде по-добър и от този на 3М.Ако се интересуваш следи в сайта им http://www.llumar.bg
Извинявам се колеги, но нещо немога да разбера къде в София мога да си оставя няколко пластмаси от колата ми и да ми ги направят без забележка със 3м оригинално карбоново фолио ??? Ако някой знае да ми пише! Благодаря
В нашият сервиз се предлага тази услуга колега, ако още не си ги облепил и имаш желание, заповядай, даже може и нагледно да видиш някои от направените детайли
В нашият сервиз се предлага тази услуга колега, ако още не си ги облепил и имаш желание, заповядай, даже може и нагледно да видиш някои от направените детайли
Здравей колега, дай кординати на сервиза и как се казва, че имам няколко интериорни детайла от Бравото.Пиши и на ЛС. Мерси предварително!
Samolet4eto mi - Fiat Bravo GT 1.8 16v 113hp, Fofos 1
Family car - Fiat Stilo SW 1.9 JTD 2003g 115hp
Коментар