Привет!Мареата ми е бензинова 1.8 мотор.Нуждая се от съвет къде в София да направя смяната на ангренажния ремък и ролките? Надявам се на бързи отговори,че работата... е неотложна.Благодаря Ви предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на ангренажен ремък и ролки на Мареа.Сервиз в София??
Collapse
X
-
u_bo
Re: Смяна на ангренажен ремък и ролки на Мареа.Сервиз в Софи
vasilisto написа:Привет!Мареата ми е бензинова 1.8 мотор.Нуждая се от съвет къде в София да направя смяната на ангренажния ремък и ролките? Надявам се на бързи отговори,че работата... е неотложна.Благодаря Ви предварително!
-
vasilisto написа:Наистина търся спешно - добър майстор и на "сносни" цениAктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Аз съм много доволна от сервиза на Бош-на бул. Д. Николаев -точно преди пешеходния светофар на ИСУЛ / между Сточна гара и Подуене/. Признах ги истински магьосници- преди да закарам там колата ходих на диагностика поне 5-6 пъти и не можаха да ми кажат от къде е проблема на колата. Точният адрес е бул. Ген. Дан. николаев №22, тел. 02/ 944 18 08 или 0887 911 011.
Коментар
-
u_bo
vasilisto написа:Наистина търся спешно - добър майстор и на "сносни" цени
Коментар
-
u_bo написа:vasilisto написа:Наистина търся спешно - добър майстор и на "сносни" цени
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар