Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смяна на ангренажен ремък и ролки на Мареа.Сервиз в София??

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Смяна на ангренажен ремък и ролки на Мареа.Сервиз в София??

Привет!Мареата ми е бензинова 1.8 мотор.Нуждая се от съвет къде в София да направя смяната на ангренажния ремък и ролките? Надявам се на бързи отговори,че работата... е неотложна.Благодаря Ви предварително!

Re: Смяна на ангренажен ремък и ролки на Мареа.Сервиз в Софи

vasilisto написа:
    Привет!Мареата ми е бензинова 1.8 мотор.Нуждая се от съвет къде в София да направя смяната на ангренажния ремък и ролките? Надявам се на бързи отговори,че работата... е неотложна.Благодаря Ви предварително!
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=31010известен е в Сф

Коментар

Наистина търся спешно - добър майстор и на "сносни" цени

Коментар

vasilisto написа:
        Толкова ли е трудно да се намери темата създадена специално за потребители като теб (FIAT ФОРУМ България Форуми » Сервизи и Магазини) и да се прочетат последните 15-20 поста:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=893464#893464
        Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Аз съм много доволна от сервиза на Бош-на бул. Д. Николаев -точно преди пешеходния светофар на ИСУЛ / между Сточна гара и Подуене/. Признах ги истински магьосници- преди да закарам там колата ходих на диагностика поне 5-6 пъти и не можаха да ми кажат от къде е проблема на колата. Точният адрес е бул. Ген. Дан. николаев №22, тел. 02/ 944 18 08 или 0887 911 011.

Коментар

vasilisto написа:
            ако не си късал ремък и само искаш смяна - за Пд мога да ти дам човек.

Коментар

u_bo написа:
              vasilisto написа:
              ако не си късал ремък и само искаш смяна - за Пд мога да ти дам човек.
              Аз отдавна живея в София.Не съм късал ремък,а вече свири и днес я закарах при Бобо в Орландовци.... Надявам се да ми я оправи качествено... Мерси за линка !

Коментар

Working...
              X