Здравейте колеги,Имам доста неприятен проблем. Техническият преглед ми изтича този месец, а не мога да открия големия талон...Знам, че е безумно, но е факт. Не съм от София, но живея тук, та за да си изкарам нов ще ми отнеме доста време, тъй като нямам възможност да се прибера. Както и да е...Въпросът ми е , дали знаете някъде в София да мога да мина технически преглед без голям талон? Имам всичко останало, като малък талон, гражданска, договор за покупко-продажба и т.н. Всички документи, които удостоверяват, че аз съм собственик на автомобила.Много ще Ви бъда благодарен. Чувствам се леко в безизходица.Поздрави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде мога да мина ГТП без големия талон?
Collapse
X
-
Тук http://vipservice-bg.com/ 2 пъти съм минавал без големия талон, но на двигателя на моя фиат няма номер.Искат големия само заради него. Ако го знаеш или можеш да го видиш, само им го казваш.
Коментар
-
Миналата година като дойде време за преглед си викам я да отида да погледнат само спирачките на стенда че ако има нещо да ги правя. Това на пункт за ГТП.Провериха ги и като разбраха че имам да минавам преглед ми викат - ами хайде минавай. Аз - ами нямам голям талон. Ами върви го вземи. Викам - ами имам снимка на талона на ГСМ-а. Викат ми - давай данните. И така минах без да искам.Bravo 1.6 / 16
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар