Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

монтаж на парктроник

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

монтаж на парктроник

Колеги,търся майстор за монтаж на парктроник с 4 безжични сензора и дисплей (тип НАВИ България) на ФИАТ Стило само на задна броня.Аз съм от София,Младост,но може и от други квартали.Хубаво ще е,ако цената е ниска и държа да знам колко точно. Благодаря предварително!
    Стило 1.9 JTD 115 к.с.5 вр.2001 г.

Re: монтаж на парктроник

bobo50 написа:
    Колеги,търся майстор за монтаж на парктроник с 4 безжични сензора и дисплей (тип НАВИ България) на ФИАТ Стило само на задна броня.Аз съм от София,Младост,но може и от други квартали.Хубаво ще е,ако цената е ниска и държа да знам колко точно. Благодаря предварително!
    ехе ,че и безжични тц тц ... ми монтираш си сензорите и вземаш + от светлината за задна ... а - го хващаш от кадето си искаш на корпуса на колата ... Идеята е като включих задна да стартира и парк троника ... нищо сложно 20-30 лева монтажа ... не повече и то с безжични датчици ... деда знам сефте чувам неми допада като идея щото би тряало да имат батерии които се сменят ако са безжични ... Както и да е успех.
    >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Не неса безжични,безжична е връзката между дисплея на таблото и майката в багажника, сензорите са със кабели до майката, а дисплея му трябва само захранване
      ...хладилник, карам хладилник...

Коментар

Колега,аз ходих при едно момче което ми слага фолио на стъклаата,той монтира и парктроници,намира се в младост 3 срещу ФантастикоЕто ти и тел. му ако искаш да го питаш колко взима за монтаж 0887 800 867 ;0899 568 867 - Борис Булакиев

Коментар

Working...
        X