Никъде не съм написал че те карам да дойдеш насила при мен , това че има хора който не оценяват труда си и за 900 лева искаш да ми кажеш че ще ти я подготви със хубави материали ще ти я изтърка на водно ще ти я пръсне в камера и след това ще я полира ... Покажи ми го човека да си закарам колата там ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся бояджия в Бургас за цялостно боядисване на Брава.
Collapse
X
-
Не си, мойта е с Мобихел пръсната за 400лв цялата + китване на 3 дълбоки по 1см деруги от предишния собственик + изправяне на изкривена врата, щото брат ми я изкара с отворена врата от гаража на снимката Но по автомивките само с вода и вакса за 1 левче и със силиконовото за оттичане на капките, никакви четки по автомивки след боядисването, щото става мазало. За толкова пари толкова.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
Да де ама ти си знаеш че за тези пари е ОК нали ... А има неблагодарници където му го правиш по евтиния вариант и той почва да търси кусури ... А за мен лично има значение дали ше е по евтиния или по скъпия щото хамалогията си е една и съща разликата е в крайния резултат ...I Don't Care How They Do It In JAPAN ...
Коментар
-
колега докъде стигна намери ли бояджия.Аз ходих да питам за моята брава при един пич срещу Победа(завода), той е само един там няма как да го объркаш за моята ми каза 700лв.След това ходих по пътя за морското(входа на пристанището в дясно).Там в дясно има един голям паркинг за тирове.Там има двама братя за 600 лв и 1 седмица с камера казаха че ще я направят, ама така и не се реших по други причини.А тея БРАДИТЕ ли са кви са ми искаха 2500 за цялата кола....Изпаднах в шок като ми каза.Само го попитах сериозен ли е и дали осъзнава, че за 2500 ще си купя още една брава, той не ми отговори нищо.
Коментар
-
Dimo_J написа:колега докъде стигна намери ли бояджия.Аз ходих да питам за моята брава при един пич срещу Победа(завода), той е само един там няма как да го объркаш за моята ми каза 700лв.След това ходих по пътя за морското(входа на пристанището в дясно).Там в дясно има един голям паркинг за тирове.Там има двама братя за 600 лв и 1 седмица с камера казаха че ще я направят, ама така и не се реших по други причини.А тея БРАДИТЕ ли са кви са ми искаха 2500 за цялата кола....Изпаднах в шок като ми каза.Само го попитах сериозен ли е и дали осъзнава, че за 2500 ще си купя още една брава, той не ми отговори нищо.
Коментар
-
За да се боядиса една кола с боя металик отива към кило и двеста-триста боя а ако е с обикновена отива към две кила и половина и аз говоря за кола седан .Тъййй......... Еми обикновената боя струва по 50 кинта килото и оня ден едим ми разправяше как тиксото било поскъпнало Ей хора за вас криза нямали бре? То работа то чудо за два дена,че аз Памела Андерсън на магистралата да изкарам и тя няма да спечели толкова пари за два дена! И да реално един бояджия който подходи съвесно към колата и извърши всички процедури които трябва да се свършат по нея не говоря за тиксо и облепяне! Да тогава сумата от 1000лв. си сртрува да се даде. А сега как го правят :китосва ,стърже и боядисва и вдига ръце готово е за тая работа хората не им се дава пари. Виждал съм перфектно боядисани коли и без камери! казвам го за да не се хване някой в това, че "ако имам камера ехеййй.."И друго ще ви кажа колеги сега да защитим малко и бояджиите, които до някъде нямат вина в това че влизат "Евро законите"със старите бои можеше да се докара боядисване на няколко "ръце" а сега по изискване новите еко бои са на водна основа и ай прекали с нанасянето боята се "очурква" и всичко свършва.И пак има чалъм за който му се занимава да нанесе няколко добри слоя за да не се получава портокалова коричка ама айде.Аз не съм бояджия.Ама има и друго в България всеки работи туй което не му е работа и за това нещата са такива и няма да се променят.Сега да се поскарам и колегите.Хора от шест години работя на автомивка повярвайте ми страшно много хора не знаят как да си пазят (потдържат) боите на своите автомобили. Даже оня ден един каза, че я държал възможно най дълго време в пепел цялата, защото пепелта запазва боята ауууууу?!? Дано това което го пиша не оспамвам темата ,ако е така да се изтрие не е проблем.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар