Колеги,препоръчайте качествен бояджия който знае стойността на паричните единици. Цени от 1000-1200 лева за боя ми се видят нереални.Колата е за цялостно боядисване,леко изправяне на капака и леко надиране на задна дясна врата и праг.Цвят сив металик.Желателно е да е в Бургас или близката околия.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся бояджия в Бургас за цялостно боядисване на Брава.
Collapse
X
-
krasio_79bs написа:За сега има един за 900 лв в Айтос.Ама нека се съберат оферти.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Re: здр
qnislav_88 написа:За каква кола става въпрос,аз специално ходих при един от които съм доволен.Каза,че зависило от колата и от елементите за цялостно на моита ми каза 800 лв.,ама да знаете има много работа и ги прави по бавно понеже работи сам,намира се на 5 км. и се казва Мариан
Коментар
-
Не знам аз сам доволен, за разлика от някои мои приятели които наляха по над 1000лв при други майстори и след 3 години капаците и таваните им са матови и на бели петна. На единия даже му падна фара и задната гума като си взимаше колата от сервиза, не ги били затегнали, как не се преби не знам... това в сервиза до бившето Арбо, при Брадата или там както се води тоя "майстор".Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
spark написа:Не знам аз сам доволен, за разлика от някои мои приятели които наляха по над 1000лв при други майстори и след 3 години капаците и таваните им са матови и на бели петна. На единия даже му падна фара и задната гума като си взимаше колата от сервиза, не ги били затегнали, как не се преби не знам... това в сервиза до бившето Арбо, при Брадата или там както се води тоя "майстор".
Коментар
-
Re: здр
krasio_79bs написа:qnislav_88 написа:За каква кола става въпрос,аз специално ходих при един от които съм доволен.Каза,че зависило от колата и от елементите за цялостно на моита ми каза 800 лв.,ама да знаете има много работа и ги прави по бавно понеже работи сам,намира се на 5 км. и се казва Мариан
Коментар
-
donnna написа:krasio_79bs написа:За сега има един за 900 лв в Айтос.Ама нека се съберат оферти.I Don't Care How They Do It In JAPAN ...
Коментар
-
lakaicho написа:donnna написа:krasio_79bs написа:За сега има един за 900 лв в Айтос.Ама нека се съберат оферти.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар