Здравейте!Интересува ме дали някой е поръчвал нещо от този интернет магазин?В няколко теми тук във форума стана дума за крушките на фаровете за Браво/а и в една от тези теми попаднах на този адрес, откъдето да си поръчам комплект H1 Philips Blue Vision къси + габарити. И си поръчах ... но в страницата пише доставка до 3 дена, а аз чакам вече 4-ти. Та питам дали някой е поръчвал и дали това е сериозен магазин?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
AUTOE-XTRAS.COM
Collapse
X
-
аз съм поръчвал. поръчката ми беше изпълнен в посочения срок. много ми допадна, че има на разположение нялокло варианта за плащане, а не само в брой при доставка.П.С. - до колкото си спомням, при поръчка изпращат мейл със статуса на поръчката. ти получил ли си такъв?"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
charlie написа:аз съм поръчвал. поръчката ми беше изпълнен в посочения срок. много ми допадна, че има на разположение нялокло варианта за плащане, а не само в брой при доставка.П.С. - до колкото си спомням, при поръчка изпращат мейл със статуса на поръчката. ти получил ли си такъв?Bravo(TM) HGT
Коментар
-
сега се сетих - на мен ми се и обадиха по телефона, абе въобще сравнително гладко протече поръчката и доставката..."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
Получих крушките. Смених ги. Първите ми впечатления не са много добри - очаквах бяла светлина със син отенък отстрани. За съжаление пак си е жълто, но просто по-светло жълто(малко по-светло от халогените).На опаковката на крушките е нарисувано едно BMW и прекрасно светят на снимката. За съжаление не е така в действителност. Малко измама се получава, защото всъщност "Blue Vision" няма... Добре, че поне са Philips крушките, иначе да бях сложил ментета досега - те светят по-хубаво като цвят в сравнение с Blue Vision.Bravo(TM) HGT
Коментар
-
wwweb
Стига с тия крушки, сменете си фаровете ако искате подобрение ... аз карам със старите крушки на нови фарове, разликата е огромна и разбира се светлината е бяла ... старите фарове бяха потъмнели и определено не се виждаше нищо с тях вечер ...
Коментар
-
wwweb написа:Стига с тия крушки, сменете си фаровете ако искате подобрение ... аз карам със старите крушки на нови фарове, разликата е огромна и разбира се светлината е бяла ... старите фарове бяха потъмнели и определено не се виждаше нищо с тях вечер ...Bravo(TM) HGT
Коментар
-
wwweb
Определено са доста потъмнели фарбричните фарове на всички Bravo/Brava дето виждам по улиците ... и моите бяха, новите са коренно различни ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар