Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся газов инжекцион кит Lovato или Фобос

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Търся газов инжекцион кит Lovato или Фобос

Търся да закупя газов инжекцион кит предна част или цял комплект, Lovato или Фобос. Ако можете да ме посъветвате за магазин или да дадете конкретни оферти ще съм благодарен.

Re: Търся газов инжекцион кит Lovato или Фобос

nosuch написа:
    Търся да закупя газов инжекцион кит предна част или цял комплект, Lovato или Фобос. Ако можете да ме посъветвате за магазин или да дадете конкретни оферти ще съм благодарен.
    Lovato ФобосМоже да попиташ и тук.
    Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Stefanaki написа:
      nosuch написа:
      А колко горе долу взимат за монтаж?На всякъде ГИ са по близо 1000лв а тези по 500
      И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

MartoModev написа:
        Stefanaki написа:
        nosuch написа:
        А колко горе долу взимат за монтаж?На всякъде ГИ са по близо 1000лв а тези по 500
        В линковете са обявени цени на кит за монтаж. Самият монтаж ще ти струва толкова, колкото се договориш с някой монтажист .Някой се бе похвалил, ,че е намерил човек, който му го бил монтирал за 250лв
        Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Working...
        X