Днес в Ауто Италия ми казаха, че имам луфт в кормилната рейка и е добре да се рециклира. Някаква идея къде може да стане това в София ?Чувам нещо за около/зад Техническия...Благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Рециклиране на кормилна рейка - софия - къде ?
Collapse
X
-
На Резбарска, зад Еконт - има индустриални сгради, и голям сервиз за хидравлика, ходих там за нещо друго и забелязах множество хидравлични рейки на всякакви машини. Може би правят и ремонти, ако имаш възможност - провери ги. На линка - зелената стрелка.ЛИНКОт Резбарска тръгваш към последната спирка на 85 или 86, един от двата върти там. На У-образното кръстовище тръгваш по лявото отклонение, подминаваш входа на Еконт и веднага след това - вляво, влизаш навътре, питаш за сервиза за хидравлика.
Коментар
-
за техническия има адски много инфо в нета, просто пусни едно търсене. обаче да ти кажа супер ме съмнява да имаш проблем в рейката, макар и с метан. той тежи отзад. Една рейка кара 300 000 обикновенно без ремонт....Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:за техническия има адски много инфо в нета, просто пусни едно търсене. обаче да ти кажа супер ме съмнява да имаш проблем в рейката, макар и с метан. той тежи отзад. Една рейка кара 300 000 обикновенно без ремонт....Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Mury написа:pakumba написа:за техническия има адски много инфо в нета, просто пусни едно търсене. обаче да ти кажа супер ме съмнява да имаш проблем в рейката, макар и с метан. той тежи отзад. Една рейка кара 300 000 обикновенно без ремонт....Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Благодаря! Ходих до Техническия точно в работилницата. И там ми казаха, че е направо невероятно и ме пратиха в другия край на дворовете в едно хале, където се занимават само с това, но имаше поне 10коли преди мен и се разбрахме да отида през седмицата когато мога много рано сутринта. Ще видя кой ден ще мога и ще отида. Надявам се наистина да е нещо малко.Иначе работилницата е в 11ти блок(ако не бъркам номера). Пада се зад Хотел Витоша. Или по друг начин казано в "кръговото" наляво докрая и след това пак наляво, блока е от дясната страна.Ако не свърша там работа ще ходя на Резбарска.А иначе проблем с рейката можи би е възможно да имам, тъй като имам спомен от поне 2-3 наистина много силни трясъка при влизане в огромни дупки, при единия случаи колата след мен спука гума и скъса джанта.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар