Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Рециклиране на кормилна рейка - софия - къде ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Рециклиране на кормилна рейка - софия - къде ?

Днес в Ауто Италия ми казаха, че имам луфт в кормилната рейка и е добре да се рециклира. Някаква идея къде може да стане това в София ?Чувам нещо за около/зад Техническия...Благодаря

колега, коя е тази кола 2007 с луфт? освен ако не е на 300 000.....
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Метановата ми Панда. На около 40-45хил.

Коментар

Що не вземеш второ мнение??? Нещо има гнило... Малко км
        Lancia Phedra 2,2 вече 170 коньове, Alfa Romeo 164 2,5TD
        Не си и помисляй да цъкнеш ТУК!

Коментар

Имам вече второ мнение, според което не е чак толкова зле, та чак едва ли не нищо й няма. Можело да мина с "обиране"(какво и да значи това). Ще ме пращат при някакви баш майстори на рейки. Ако има развитие ще пиша.През това време, ако няма идея за подходящо място, нека сподели

Коментар

На Резбарска, зад Еконт - има индустриални сгради, и голям сервиз за хидравлика, ходих там за нещо друго и забелязах множество хидравлични рейки на всякакви машини. Може би правят и ремонти, ако имаш възможност - провери ги. На линка - зелената стрелка.ЛИНКОт Резбарска тръгваш към последната спирка на 85 или 86, един от двата върти там. На У-образното кръстовище тръгваш по лявото отклонение, подминаваш входа на Еконт и веднага след това - вляво, влизаш навътре, питаш за сервиза за хидравлика.

Коментар

за техническия има адски много инфо в нета, просто пусни едно търсене. обаче да ти кажа супер ме съмнява да имаш проблем в рейката, макар и с метан. той тежи отзад. Една рейка кара 300 000 обикновенно без ремонт....
              Fiat Bravo'97 1,6 16v
              Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
                за техническия има адски много инфо в нета, просто пусни едно търсене. обаче да ти кажа супер ме съмнява да имаш проблем в рейката, макар и с метан. той тежи отзад. Една рейка кара 300 000 обикновенно без ремонт....
                Колега недей така да се изказваш моля те,много отдавна ги няма тези коли които има издържа оригиналното окачване повече от 80-100 000 км.,за рейки в Бг да не говориме Знам за няколко Алфи 159 с разбити рейки на 15 000 км. и мойта е свършила,най-вероятно за 2-ри път,колата е на 77 000 км. Естествено за мен си има обяснение,просто рейката е немска с щампа ФВ груп на нея
                Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                Ventura garage

Коментар

Mury написа:
                  pakumba написа:
                  Колега недей така да се изказваш моля те,много отдавна ги няма тези коли които има издържа оригиналното окачване повече от 80-100 000 км.,за рейки в Бг да не говориме Знам за няколко Алфи 159 с разбити рейки на 15 000 км. и мойта е свършила,най-вероятно за 2-ри път,колата е на 77 000 км. Естествено за мен си има обяснение,просто рейката е немска с щампа ФВ груп на нея
                  истина е, че на фв рейките гледам бая по-често ги рециклират. Аз гледам моето си и оттам давам мнение, може би при новите коли да са още по-лабави... на моя километраж пише 250 000 и рейката ми е в топ състояние съмнявам се до 150 000, когато я взех да са я рециклирали или сменяли, но все пак не е невъзможно де...Минимум 100 000 обаче е изкарала и то без грижа
                  Fiat Bravo'97 1,6 16v
                  Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Благодаря! Ходих до Техническия точно в работилницата. И там ми казаха, че е направо невероятно и ме пратиха в другия край на дворовете в едно хале, където се занимават само с това, но имаше поне 10коли преди мен и се разбрахме да отида през седмицата когато мога много рано сутринта. Ще видя кой ден ще мога и ще отида. Надявам се наистина да е нещо малко.Иначе работилницата е в 11ти блок(ако не бъркам номера). Пада се зад Хотел Витоша. Или по друг начин казано в "кръговото" наляво докрая и след това пак наляво, блока е от дясната страна.Ако не свърша там работа ще ходя на Резбарска.А иначе проблем с рейката можи би е възможно да имам, тъй като имам спомен от поне 2-3 наистина много силни трясъка при влизане в огромни дупки, при единия случаи колата след мен спука гума и скъса джанта.

Коментар

Ходих в Техническия, няма нищо Всъщност имам някакъв луфт, но той е бил толкова малък, че мога да карам поне 10-20хил преди да се наложи "донавиване", какво остава за рециклиране...Много съм доволен от човека там(не му разбрах името). И съм още по-доволен, че не се доверих на Ауто Италия.

Коментар

Working...
                      X