Миналата седмица отивам след работа да си търся радиаторче за парното, гарнитура за капака на клапаните и поленов филтър. И тъй като магазините на ТН кар, Евро 07 и Елит кар в Русе са почти един до друг викам ще мина първо през ТН кар. Отивам и питам за нещата, които ме интересуват. Продавача казва имам радиаторче 60 и няколко лева струва. Знам, че Frig air по принцип са малко по-скъпи и го питам каква марка е. Той отговаря Frig air. Добре, искам да го видя и той ми дава една запечатана кутия, на която пише Aimrad. Бях проверил предварително и цената му е съизмерима с тази на Frig air, но все пак не е това, което ми казва че ми продава. И на всичкото отгоре беше със смачкани ламели в единия край. Казвам, че не го искам, защото е ударено и той вика, ама то само ламелите малко са натиснати. То хубаво "само" това, но каква е гаранцията, че му няма и нещо друго като дупчица например и пак да почне да тече. Както и да е радиаторето не го взех. Питам за гарнитура за клапаните и искам Victor Reinz. Нямаше такава и ми предложи Паен. Аз му казвам не искам такава, ама защо тя била също толкова качествена. Дали е така или не незнам и няма да коментирам. Дойде ред на поленовия филтър. Питам за него, предлага ми с активен въглен и без въглен. Питам каква е разликата в цената единия беше 10лв. другия 15лв. Искам с активен въглен за 15лв. Дава ми филтъра и аз си плащам паричките и си тръгвам. Нещо ме накара по пътя да погледна кутията и от другата страна и какво да видя... етикет с цена 10лв. Ядосах се, ама не ми се занимаваше да се връщам и да вдигам скандал за некоректното отношение. Викам айде от мен да мине да пие една-две бири, да съм гледал.Никога повече няма да стъпя в тоя магазин за каквото и да било дори само там да има частта, която търся.Както съм писал и по-горе това е за магазина в Русе. Как е по другите градове незнам.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Магазин на TN car в Русе-"цакане с топла бира"
Collapse
Реклама
Collapse