Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Автобояджийски сервиз - София Цени от 70лв на детайл

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Автобояджийски сервиз - София Цени от 70лв на детайл

Автобояджийски сервиз - София Цени от 70лв - детайл. -20% за членове на форумаЛепене на брони. Пастиране. Полиране на фарове. Работи всеки ден.Колеги,цените почват от 70 лв с материалите. От детайл до детайл има разлика. Едно е надрано с пирон (увредена е само боята без ламарината), друго е одрано в стена или ПТП където се получават деформации на детайла. При по-тежки случаи където се налага изчукване, издърпване и напасване, парите съответно отиват нагоре. Само да кажа че работя само с мои материали, защото са изпитани.И нещо, което е важно поне за мен е разстоянията или по-точно напасване на детайлите. Капак спрямо калници, спрямо броня и т.н. Старая се след ремонта всичко да е наредено като хората.ето и малко снимки http://danielmihov.snimka.bg/automob...?л.0887717195 - Даниелskype-daniel.mihovАдрес: Люлин - център ул. "Добри Немиров" 4 (точно до спортен център Сиконко)

Здравей колега Искам да попитам, боядисваш ли лети джанти и евентуално някаква ориентировъчна цена?
    Ползвайте мигачи!
    Sometimes I feel like screaming

Коментар

здрастибоядисвам джанти.Влез да видиш снимките на последните ,които правих.Като пари зависи от състоянитето на джантите и дали искаш само отвън дасе пръснат.Но грубо 40-50лв на джанта.

Коментар

Колега,ориентировачно пребоядисване на Мареа седан без тенекеджийска работа.Цвета е металик--виненочервен

Коментар

Колега интересуваме ориентировъчна цена за боядисване на брони (предна и задна) и огледала 2 бр..Става дума за Пунто.Елементите са черни, пластмасови - съответно небоядисвани до сега, а цвета в който ми трябват е светло сив металик.Ако можеш да ми дадеш някаква приблизителна сума ще съм ти много благодарен. :D

Коментар

колеги имате лс

Коментар

Днес си взех колата от боя. Правихме предна и задна броня, огледала, пастиране и дребни корекцийки. Доволен съм от колегата - работи бързо и е коректен. Пожелавам му успех и пак ще ползвам услугите му занапред.

Коментар

Колега, интересува ме най-тънко като цена за ЦЯЛОСТНО пребоядисване на Мареа седан без тенекеджийска работа. Цвета е металик - тъмно син! Ако искаш, пиши на личен.
                Фиат Мареа - седан, 1.8 16V бензин, 97г., 113 к.с.(83KW)

Коментар

При колегата сменях двата калника на bravo-то след лек удар, много съм доволен, момчето е много коректно и го препоръчвам. Напасна цялата предница много добре и стана като нова.

Коментар

Хубави отзиви има момчето, и тук, и в Пежо форума, обаче днес тръгнах си от него с доста смесени чувства . Карък съм си, и това е.
                    00' Bravo 105 JTD

Коментар

А да попитам следното.. Аз съм малко по-неубичаен случай.. Става въпрос за това, че искам да си тунинговам колата, но предната броня може да ми излезне с някои друг сантиметър по-дълга около 1-2 най-много 3.. дали ще можеш да ми я скъсиш така, че да не личи и да си фитне екстра?Аз мисля, че за човек който поправя бронии това не е проблем, но кажи колега.. ще можеш ли?
                      Ако има нещо което отличава тунинг маниака от обикновенния човек, то това е желанието му да сътвори нещо съваршенно.!

Коментар

Buch написа:
                        Днес си взех колата от боя. Правихме предна и задна броня, огледала, пастиране и дребни корекцийки. Доволен съм от колегата - работи бързо и е коректен. Пожелавам му успех и пак ще ползвам услугите му занапред.
                        +1. Сериозно одрана предна броня, откачена от огънатия калник над нея. Смятам и занапред да съм при него.

Коментар

Коментар

Коментар

Re:

danielmihov написа:
                              Здравейте, интересува ме дали може да оправите предна врата. Няколко месеца чаткаше на всяка стъпка на отваряне, а след това спря и се отваря гладко като обикновена врата. Имам и други натрупани проблеми - леко блъсната врата на багажник, остъргано под вратите, огънат преден калник и още няколко
                              Fiat Marea TD100, 1.9, 1997, седан

Коментар

Working...
                              X