Автобояджийски сервиз - София Цени от 70лв - детайл. -20% за членове на форумаЛепене на брони. Пастиране. Полиране на фарове. Работи всеки ден.Колеги,цените почват от 70 лв с материалите. От детайл до детайл има разлика. Едно е надрано с пирон (увредена е само боята без ламарината), друго е одрано в стена или ПТП където се получават деформации на детайла. При по-тежки случаи където се налага изчукване, издърпване и напасване, парите съответно отиват нагоре. Само да кажа че работя само с мои материали, защото са изпитани.И нещо, което е важно поне за мен е разстоянията или по-точно напасване на детайлите. Капак спрямо калници, спрямо броня и т.н. Старая се след ремонта всичко да е наредено като хората.ето и малко снимки http://danielmihov.snimka.bg/automob...?л.0887717195 - Даниелskype-daniel.mihovАдрес: Люлин - център ул. "Добри Немиров" 4 (точно до спортен център Сиконко)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Автобояджийски сервиз - София Цени от 70лв на детайл
Collapse
X
-
Колега интересуваме ориентировъчна цена за боядисване на брони (предна и задна) и огледала 2 бр..Става дума за Пунто.Елементите са черни, пластмасови - съответно небоядисвани до сега, а цвета в който ми трябват е светло сив металик.Ако можеш да ми дадеш някаква приблизителна сума ще съм ти много благодарен. :D
Коментар
-
А да попитам следното.. Аз съм малко по-неубичаен случай.. Става въпрос за това, че искам да си тунинговам колата, но предната броня може да ми излезне с някои друг сантиметър по-дълга около 1-2 най-много 3.. дали ще можеш да ми я скъсиш така, че да не личи и да си фитне екстра?Аз мисля, че за човек който поправя бронии това не е проблем, но кажи колега.. ще можеш ли?Ако има нещо което отличава тунинг маниака от обикновенния човек, то това е желанието му да сътвори нещо съваршенно.!
Коментар
-
Buch написа:Днес си взех колата от боя. Правихме предна и задна броня, огледала, пастиране и дребни корекцийки. Доволен съм от колегата - работи бързо и е коректен. Пожелавам му успех и пак ще ползвам услугите му занапред.
Коментар
-
Re:
danielmihov написа:Fiat Marea TD100, 1.9, 1997, седан
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар