Тези Вантотрейд да знаете случайно дали не продават и части? Ако продават директно отивам от там да си купя каквото ми трябва и направо им казвам да го сменят или оправят!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Vantotrade
Collapse
X
-
wwweb
-
tomazo написа:има магазин за части ,но ще ти отрежат главата до кръста .ако нямаш проблем с парите и търсиш бърз и качествен ремонт - правилно си се ориентирал.Fiat Bravo GT -> дзверчето
Коментар
-
mirkooo написа:еее абе хора ще ме накарате от бургас до софия да доида да си правя колата много хвалби много нещо,но така трябва щом някои си вьрши сьвестно работата
Коментар
-
Ц, не става. От цялата кола бях сигурен в един компонент и те баш него да вземат да сменят...http://www.fiat-bg.org/forum/viewtop...?p=34894#34894Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
Sven написа:Понеже бях и аз във Vanto нека споделя моето мнение.Кола с учтивост не се оправя!!!Повече там няма да стъпа! Тоя приемчика ми погледна колата от 20 метра и каза: "нищо и няма" Трябваше 50 пъти да питам ама сигурен ли си виж това виж онова.Поне бяха учтиви.FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
Диагностика
Здравейте,вчера бях на диагностика във ВантоТрейд, та искам да питам - учтиви - ок - но не съм много убеден.......Значи вкараха колата и пуснаха компютъра, един висок и по възръстен техник започна да търси грешка........След 1 час още не беше ясно какво е , но в един момент се заигра с нещо, викам си намери го.....в този момент доиде един който е шеф или де да знам......гледа и вика кво толкова се заиграваш, айде че няма място , а чакат други коли ... да ходи там където са му я правили преди ИТАЛСЕРВИЗ - няма да го коментирам - но колата ми повече там няма да влезеи монтьора разкачи компютъра прибра си отверчиците и клещичките, и затвори капакаДоиде и ми вика - ми потензиометъра на дроселнатане съм сигурен дали не си прибавям някоя и друга буква клапа е..... струва м/у 800 и 1000 лева, и трябва някой тук от нас да я покара за да видим как разходва за да сме сигурни ??????имах си запазен час и чаках цяла седмица за да мина на диагностика точно в този сервизи ме изпратиха да се радвам на живота - колата е след основен ремонт на двигател през ноември.......незнам но мисля да отида на още една диагностика в някой не толкова велик сервизкакво ще кажете ???П.П. Извинявам се ако някой от тук участващите работи във този сервиз, но ........ не смятам че така се работиFIAT Brava 1.4 12V
Коментар
-
Precakan
Nikoga v DKV, zapomnete NIKOGA V DKV na iskursko shose!!! Ina4e krai s kolata vi !!!Marzi me da razkazvam istoriqta si... prosto ot edin moment nasetne se subudix s misulta, 4e nqma pove4e kola i tova beshe! NIKOGA V DKV
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар