Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Без гаранция в сервиз в Бургас

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Без гаранция в сервиз в Бургас

Не ми признаха гаранцията за смяна на съединител на Фиат Брава 1.8 в бургас.Още като го сложиха нов Valeo жилото стана твърдо и започнах да късам жило няколко пъти.Казаха ,че колата била "боклучива".След скъсване на жилото се развали скоростната кутия тъй като с подаване на газ не можа да се включат скоростите.
    www.avi7.hit.bg
    Видеонаблюдение и системи за сигурност

Кажи кой е боклукчавия смотан сервиз с майстори с криви ръчички да знаем да не ходим НИКОГА там. Моя съединител го смених в Ямбол (пак Валео) и да чукна на дърво засега нямам проблеми около година и половина.
    Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Сега колата е в ямбол за ремонт.Значи в бургас ми взеха общо 500 лева за съединителя и 3 пъти смяна на жило.Не съм правил разправия тъй като ми беше уж познат .Сервиза е след КАТ,бензиностанция Арго,Мобил.Преди това ходих в други сервизи в бургас и все същото.Сега си купих 2-ра кола Опел Омега и ходя в сервиз Ден Ден 2007 бургас,но там се чака като за хирург имат много работа и т.н.Ако се обадя днес ,ела след седмица Там като сервиз е 6 точки.В бургас от както имам Бравата 5 години съм обиколил над 25 сервиза.1 място Ден Ден 20072 място Сервиз Муни3 то място търси се....за всичко по ел.частта на колата Калоян на ул.Москва.
      www.avi7.hit.bg
      Видеонаблюдение и системи за сигурност

Коментар

Working...
      X