Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сервиз "Галерия" - Бургас - Комука

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Сервиз "Галерия" - Бургас - Комука

Ако някой е ходил там да даде мнение. от мен ... пълни кожодери не стъпвайте там!

И от какво по точно не си доволен.От това високите цени ли или от качеството на ремонта?Не ни карай да гадаем.
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Че то в Бургас има ли сервиз от който да останеш доволен?! Стоят без работа и ги мързи да работят, гледат да сменят нещо дребно и да вземат повечко пари.
      Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

з

имах проблем с двигателя, когато я закарах не ми споменаха пари за прегледа става въпрос за повредено бутало казаха ми " ще видим проблема и ще ви се обадя с цена и вече ако ви устройва ще започнем ремонта" след което ми се обаждат казаха ми 1700 левааа казах затворете двигателя ще си я взема за което отваряне на 10 болта и затваряне на главата ми обявиха 200 лв

Коментар

Абе не са баш 10 болта ама карай пак е много. Що не идеш до Ямбол в сервиза на хитко? На мен там за смяна на 3 кобилици ми взеха около 120лв което включва и цената на кобилиците, т.е. 75лв. Значи отварянето 45лв... е мотора е 1.4 там е по-лесно.
          Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

.

spark написа:
            Абе не са баш 10 болта ама карай пак е много. Що не идеш до Ямбол в сервиза на хитко? На мен там за смяна на 3 кобилици ми взеха около 120лв което включва и цената на кобилиците, т.е. 75лв. Значи отварянето 45лв... е мотора е 1.4 там е по-лесно.
            Няма смисъл вече... ако случайно ти трябват някакви части пиши.. имам всичко

Коментар

Working...
            X