Здравей те колеги аз съм нов тук. От няколко седмици си имам фиат и се оказа ,че освен обслужване като масла , филтри и ремъци трябва да се сменят и предните амортисьори защото са изтекли. Моля препоръчайте ми някои сервиз от който сте доволни. Мерси
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Готин сервиз?
Collapse
X
-
Добре е първо да уточниш какво точно ще сменяш. След това да си изясниш горе-долу колко пари ще ти трябват. Може да попаднеш на сервиз в който имат желание да ти свършат работа но да се окаже че имаш ограничен бюджет за ремонта и да се изненадаш. Огледай във форума темите за добри/лоши сервизи за да не попаднеш на сервиз с лоши отзиви. Свържи се с 2-3 сервиза или върви на място кажи какво искаш и питай може ли да стане ремонтът, цени, марки на частите, време за ремонт. Имай си на ум че по време на ремонта може да се окаже че има и нещо допълнително, съответно допълнителни пари. Желателно е сервизът да се занимава с ремонт на италиански коли, в твоя случай Пунто. А не да отидеш например във Форд сервиз и да искаш да ти ремонтират Фиата. Има вероятност да не са запознати с подробностите по ремонта на Фиати. Погледни и в Алфа форума секцията за сервизи, виж отзивите, може да ти помогне да се ориентираш.Bravo 1.6 / 16
Коментар
-
От сутринта обикалям сервизи звъня и питам. Навсякъде ми казват различни цени от 300 до 700лв което не знам дали е нормално за тази кола. Разрових се из нета и намерих много сервизи и звъннах тук там ,но като не знам нищо за тях ми е кофти. Един комшия ми даде адреса на този сервиз http://avtoaccounting.com/avto/index.phpПитането ми е някой ходил ли е там как и как са? Не да се набутам. Звънях им да ги питам, но никои не ми вдигна.fiat punto 1.4 99g
Коментар
-
leksi написа:От сутринта обикалям сервизи звъня и питам. Навсякъде ми казват различни цени от 300 до 700лв което не знам дали е нормално за тази кола.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
leksi написа:Да разбирам ли че не сте ходили там?Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Колеги в този сервиз които ви пуснах ми дадоха най-добрата цена от тези които минах днес. http://avtoaccounting.com/avto/ Питането е някой ходил ли е там и знае ли нещо. Не искам да сам от прецаканите. Затова дайте мнения. Записах си час при тях за утре и се надявам до тогава да разбера как са. Ако не аз ще ви кажа дали сам се минал ха ха хаfiat punto 1.4 99g
Коментар
-
Днес се реших и отидох при сервиза който пуснах. Тъкмо да видя как са и дали да се връщам там. Мнението ми за тях е по-скоро добро. Сервиза е на малко кофти място. Не е супер лъскав, но работят явно добре. Защото имаше хора при тях. Не ме караха да чакам или да ме върнат. Добре се държаха и са забавни пичаги има хилеш яко. Какво смених за начало.Масло Мобил 2000Х1 10в40 4л-60лвМаслен филтър -9лв (взех най- тънкия.)Въздушен филтър - 15лв пак си взех най- тънкияОбщо ;84лв. Смяната беше безплатна както и проверката на маслото на скорости и цялостна проверка по ходовата част. Дават и гаранция и имат много готини услуги да ти е удобно. С една дума СТАВАТ пак бил се върнал там. Дано сам бил полезен и аз на някой както вие на мен. Звънете на тел ако ходите преди това.fiat punto 1.4 99g
Коментар
-
leksi написа:Днес се реших и отидох при сервиза който пуснах. Тъкмо да видя как са и дали да се връщам там. Мнението ми за тях е по-скоро добро. Сервиза е на малко кофти място. Не е супер лъскав, но работят явно добре. Защото имаше хора при тях. Не ме караха да чакам или да ме върнат. Добре се държаха и са забавни пичаги има хилеш яко. Какво смених за начало.Масло Мобил 2000Х1 10в40 4л-60лвМаслен филтър -9лв (взех най- тънкия.)Въздушен филтър - 15лв пак си взех най- тънкияОбщо ;84лв. Смяната беше безплатна както и проверката на маслото на скорости и цялостна проверка по ходовата част. Дават и гаранция и имат много готини услуги да ти е удобно. С една дума СТАВАТ пак бил се върнал там. Дано сам бил полезен и аз на някой както вие на мен. Звънете на тел ако ходите преди това.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар