Здравейте,искам да попитам за някой свестен жичкаджия. Имам Фиат Пунто и ту ми отказват ту тръгват чистачките. А най-бавните им обороти изобщо не работят. Заднат и тя отказва и тръгва когато си поиска. Реотаните на задното стъкло също не работят винаги. Репила съм да я водя на електричар, защото не мога и нямам време да се занимавам, но тук никъде не открих адреси или телефони на майстори някъде по-близо до Младост. Намерих два телефона но те са малко преди Враца (в квартал Обеля).Благодаря ви предварително момчета и момичета
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за жичкаджия
Collapse
X
-
Там не е ли сервиз за ауспуси? Където до него има магазин за гуми и джанти?Или е някъде веднага след него в посока ст. град? Все някъде трябва да има и друг сервиз или човек, който се занимава с ел. инсталации.И какво имаш предвид немалко пари? Не ми се е налагало досега да ми правят нещо по инсталацията и не знам колко може да струва?
Коментар
-
мисля, че колегата не говори за този сервиз зад шела, а си продължаваш по ал. малинов нодолу към цариградско и там точно където беше пазара /в ляво/ и сега я затвориха тази пресечка. демек точно срещу мото пфое. поне аз така знамLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Ами за немалкото пари какво да ти кажа...в един сервиз за работа по ел инсталацията и таблото на Типо-то ми искаха 12лв. на час!Иначе ако искаш мога да ти дам тел. на един автоел. техник, човекът работи във Ванто, йивее в Дружба ако ти се ходи дотам...(все пак не е токова далеч).Ако искаш пиши на ЛС.N.Y. State of Mind
Коментар
-
pakumba написа:мисля, че колегата не говори за този сервиз зад шела, а си продължаваш по ал. малинов нодолу към цариградско и там точно където беше пазара /в ляво/ и сега я затвориха тази пресечка. демек точно срещу мото пфое. поне аз така знам
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар