Здравейте. Искам да попитам трябва ли да си записвам предварително час за преглед на ходовата част и колко ще струва. Интересува ме само да се види какво е защото започна осезаемо да тропа и съответно прогнозна цена за ремонта за да мога да си правя сметка на авоарите. Благодаря.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Lisan service - сервиз и авто части
Collapse
Важна тема
X
X
-
ogi28b написа:Получих информация че имате чисто нов стенд за регулиране на фарове. Колко струва процедурата - крайна цена, с включена отстъпка за членове на СФФБ?
Коментар
-
диагностика
Здравейте,Можете ли да направите компютърна диагностика на Фиат Пунто ’97 1,2 75 PS код двигател 176А8.000. Колата има проблеми при работа на газ. Цена за смяна на кабели и свещи/въпреки, че са сменени лятото, имам колебания в качеството/ и диагностиката, разбира се.Благодаря предварително!ex. Fiat Punto ELX '97
176A8.000 LPG BRC
-----------------------
Коментар
-
Моля отговор с ЛС - ще сменям комплект съединител. Каква марка съединител ще монтирате на колата ми, каква ще е крайната цена за тази услуга (с включените отстъпки, които предлагате за членове на клуба) и мога ли да оставя колата вечер да нощува при вас, а вие на другия ден да работите по нея? Колко дни предварително ще трябва да се запиша за ремонта? Освен смяната на съединителя, извършвате ли ремонти по скоростната кутия? Вият ми някакви лагери, ама не знам колко са и какви са... Колата е Фиат Брава 1.9 JTD 105, "правена" е от Петко (Евентуално за по-добър феродов/притискателен диск) Благодаря!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар