Здравейте колеги.Наскоро купих на жената Punto 1.2 16V ELX 2001г. и мисля да го закарам за смяна на ремъци и диагностика в Ауто Италия.Някои може ли да изкаже някакво мнение за тях.Другото за което искам да попитам е ,че съединителя е доста твърд и скоростите включват малко трудно.Посъветваха ме да сменя маслото на скоростите и жилото на съединителя.Възможно ли е това да е причината за трудно включващите скорости?Благодаря. :P
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отзиви за Ауто Италия
Collapse
X
-
Re: Отзиви за Ауто Италия
kkassabow написа:Здравейте колеги. Наскоро купих на жената Punto 1.2 16V ELX 2001г. и мисля да го закарам за смяна на ремъци и диагностика в Ауто Италия.Някои може ли да изкаже някакво мнение за тях. Другото за което искам да попитам е ,че съединителя е доста твърд и скоростите включват малко трудно.Посъветваха ме да сменя маслото на скоростите и жилото на съединителя.Възможно ли е това да е причината за трудно включващите скорости? Благодаря.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
-
Mисля да се спра на castrol
Благодаря за информацията.Мисля да сменя маслото в скоростите защото не знам на колко километра е колата и какво му е състоянието.Относно италианските масла и дума не искам да чуя.Един мои приятел вкарваше AJIP и някакво друго масло, аз си направих ремонт на мотора на хубавото митцубиши.На фиатчето,което е на жената мисля да му сипя Castrol TAF-X което е 75W90 пълна синтетика.От него съм доста доволен.Можеш ли да дадеш повече информация как се регулира този съединител?
Коментар
-
Re: Mисля да се спра на castrol
kkassabow написа:Благодаря за информацията.Мисля да сменя маслото в скоростите защото не знам на колко километра е колата и какво му е състоянието.Относно италианските масла и дума не искам да чуя.Един мои приятел вкарваше AJIP и някакво друго масло, аз си направих ремонт на мотора на хубавото митцубиши.На фиатчето,което е на жената мисля да му сипя Castrol TAF-X което е 75W90 пълна синтетика.От него съм доста доволен.Можеш ли да дадеш повече информация как се регулира този съединител?SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Относно сервиза...Моя съвет е да идеш във Ванто Трейд и да ти е мирна главата!Първо отидах в Ауто Италия... онзи един много разбиращ стоеше на 10 метра от колата и ми разправяше какво трябвало да й се смени... Когато му предложих да отворим капака леко се кумеше но все пак се съгласи Каза ми че колата трябва да остане един ден за смяната на ремъка. Написа ми на едно листче колко ще ми струват частите. И като видях че ми е взел предвид 2 ролки, а моя мотор е с 1 му казах: "Аз ще си помисля, Лек ден!" и си тръгнах.Запазих листчето и във Ванто направих сравнението... оказа се разлика от 1.5 пъти по-високи цени. Там го смениха ремъка аз докато изпия няколко кафета и не усетих как мина времето. Набутах се най-накрая при колата (то не е позволено попринцип) да видя какво става и видях новия ремък че е закачен...В сервиза на Ауто Италия първо ще се опитат да те излъжат... да знаеш! И после като я оставиш там колата как ще разбереш дали ремъка е сменен наистинаFIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
Re: Mисля да се спра на castrol
kkassabow написа:Благодаря за информацията.Мисля да сменя маслото в скоростите защото не знам на колко километра е колата и какво му е състоянието.Относно италианските масла и дума не искам да чуя.Един мои приятел вкарваше AJIP и някакво друго масло, аз си направих ремонт на мотора на хубавото митцубиши.На фиатчето,което е на жената мисля да му сипя Castrol TAF-X което е 75W90 пълна синтетика.От него съм доста доволен.Можеш ли да дадеш повече информация как се регулира този съединител?
Коментар
-
МАГАЗИН ЗА ЧАСТИ- АУТО ИТАЛИЯ
Здравейте на всички!Имам само син оргинален ключ за Фиат Пунто 1.2 16V-2000 г. Монтирана е италианска "GT Auto Alarm" аларма с която командвам централното- между другото -търся представител в България за второ дистанционо!?Направих поръчка с номера на шасито в АУТО ИТАЛИЯ по съвета на KLUCHAR и ALEXIUS .Първо се се обадих по телефона в Магазина на АУТО ИТАЛИЯ -02/624457 Обясних на момичето проблема, беше много наясно и ми зададе точни въпроси- за алармата, за централното След като и казах номера на шасито и кратка справка ми даде цената и времето на доставка.Заготовката е горе долу 140 лв. и код картата 40 лв- платих половината и ще чакам 2 седмици. така направих днес-някакав коментар имате ли?!А забравих нещо-въртях телефона и на Ванто Трейд преди това-никой не се обади и пратих e-mail на agriparts@vantotrade.bg .Оттам светкавично ми отговориха-само че цената беше с 30 лв.повече и доставка до 20 дни. Това е засега от магазина съм доволен, за сервиза нищо не знам, но беше претъпкан до горе с коли.Надявам се да съм ви полезен с информацията , а ако иматенякакъв коментар - чакам! :P
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар