Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сервиз във Варна за диагностика?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Сервиз във Варна за диагностика?

Здравейте,Ще си купувам Фиат Браво 1.9 jtd и си търся автосервиз във Варна в който да ми направят компютърна диагностика и преглед на ходовата част. Прочетох темата за покупка на Браво и ми беше много полезна, но не можах да се ориентирам за добър сервиз. Ще съм Ви благодарен ако ми помогнете да намеря.

Няма ли варненци?

Коментар

Варненци има ама читав сервиз няма.
      FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Звънях по телефна на обяви за сервиз и ми искат 40+ лева само за проверка за грешки. Струва ми се скъпо защото все пак един VAGCOM кабел струва толкова. Ако някой знае каква е нормалната цена за тази услуга да сподели.

Коментар

На околовръстното на военна болница след склада на Белла има едни момчета,които слагат газови на коли и правят диагностика. Преди една седмица ходих при тях диагностиката е 20 лв.

Коментар

Сервиз на фиат за варна

Ще ти препоръчам лицензиран сервиз на ................................4.6. Забранява се включването на рекламни материали по какъвто и да било начин в мнението, личната информация, подписа и/или автара на потребителя, освен с изричното разрешение на УС на ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ.
            Прикачени файлове

Коментар

Working...
            X