Публикувам ви за обща информация въпроса, който им зададох и съответно отговора...:Явор Митев’s email is yavor.mitev@gmail.comЗдравейте, интересува ме цената на спирачни маркучета/предни/ за Темпра-1.6 карбуратор 1991 год./159А3000/ и дали в сервиза в Дружба 2 могат да ги монтират със съответното обезвъздушаване. Колко би ми излязла съответната операция...БлагодаряЗдравейте имаме маркучи цената е 12,00лв за брой в Дружба може да се монтира.Цената на смяната с обезвъздушаване ще е към 20,00лв.Тел за справка в Дружба - 973 23 63 и 973 18 50
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спирачни маркучи-смяна и обезв. в Дружба 2 - "Ем Компле
Collapse
X
-
ГостЕтикети: –
-
Re: Спирачни маркучи-смяна и обезв. в Дружба 2 - "Ем Ко
Tempra написа:Публикувам ви за обща информация въпроса, който им зададох и съответно отговора...:Явор Митев’s email is yavor.mitev@gmail.comЗдравейте, интересува ме цената на спирачни маркучета/предни/ за Темпра-1.6 карбуратор 1991 год./159А3000/ и дали в сервиза в Дружба 2 могат да ги монтират със съответното обезвъздушаване. Колко би ми излязла съответната операция...БлагодаряЗдравейте имаме маркучи цената е 12,00лв за брой в Дружба може да се монтира.Цената на смяната с обезвъздушаване ще е към 20,00лв.Тел за справка в Дружба - 973 23 63 и 973 18 50
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар