Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Препоръчайте ми сервиз в Пловдив

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Препоръчайте ми сервиз в Пловдив

Привет колеги!Харесах си едно пунто МК2 1.9jtd .Собственика е съгласен да го караме в сервиз за диагностика, но аз съм от Варна и незнам къде в Пловдив да го заведа.Колата е с транзитни номера внос от Италия. По думите на собственика са минали около 3 месеца, но пак според него това нямало да е проблем при регистрацията. А дали е така ?Препоръчайте ми добър сервиз и кажете на кое да обърна внимание при покупката.

За диагностика имаш в предвид четене на параметри и грешки.Иначе за Варна предполагам колегата ///// може да го погледне.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Колата и собственика й се намират в Пловдив. Трябва ми сервиз, в който да я погледнат преди да я купя.

Коментар

deliveryman написа:
        Колата и собственика й се намират в Пловдив. Трябва ми сервиз, в който да я погледнат преди да я купя.
        Аз лично съм от Пловдив, но за жалост сервиз, на който да имаш 100% доверие не мога да ти предложа. Когато не отбирах нищо от Фиат, преди покупката на моя, карах колите в Динекспрес, които са дилъра на Фиат в Пловдив. Тук много колеги ще ме апострофират, че нищо не отбират, но на мен ми свършиха добра работа, така че мога тях да ти препоръчам.

Коментар

Също така искам да ви попитам как мога да разбера коя година е произведен автомобила ? Спомням си че имаше нещо свързано с номера на двигателя или на купето...

Коментар

Working...
          X