Колеги които от вас са застраховани в ЗК Армеец при щети, да не дава Господ, да правят струват, но чуят ли за ремонт в техен сервиз В НИКАКЪВ случай още повече в "Джоки" - безобразие, отказ за съдействие, мотаене...и какво ли още не!!!!!Отидох да ми правят халоген и броня...след 10 дни отивам защото никой не благоволява да ми се обади а и аз имам работа и..."колата отпред е готова но имаме проблеми - превъртян ремък и изкривени клапани и то всичките до един!!!!!!!!!!!!!! и то защото ремъка ми бил стар и като тръгнали да вкарват колата за боядисване и така превъртял просто ми идеше да му скоча на тоя дърт ненормалник дто ми разправяше врели некипели!И така утре с комисия при тапанарите....просто нямам какво да ви кажа повече НЕ ХОДЕТЕ ТАМ!!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До всички застраховани в Армеец
Collapse
X
-
Re: До всички застраховани в Армеец
viktorson написа:Колеги които от вас са застраховани в ЗК Армеец при щети, да не дава Господ, да правят струват, но чуят ли за ремонт в техен сервиз В НИКАКЪВ случай още повече в "Джоки" - безобразие, отказ за съдействие, мотаене...и ккаво ли още не!!!!!Отидох да ми правят халоген и броня...след 10 дни отивам защото никой не благоволява да ми се обади а и аз имам работа и..."колата отпред е готова но имаме проблеми - превъртян ремък и изкривени клапани и то всичките до един!!!!!!!!!!!!!! и то защото ремъка ми бил стар и като тръгнали да вкарват колата за боядисване и така превъртял просто ми идеше да му скоча на тоя дърт ненормалник дто ми разправяше врели некипели!И така утре с комисия при тапанарите....просто нямам какво да ви кажа повече НЕ ХОДЕТЕ ТАМ!!!!TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
-
колеги каквото и да си говорим решението на комисията е налице - "Не подлежите на обезщетяване"понеже ми е бил стар ремъка а пък при високи обороти щели да бъдат счупени клапаните а не изкривени твърдението ми че колата е форсирана е неприемливо...това което мога да кажа е НЕ ИМ СЕ ДОВЕРЯВАЙТЕ а на тях им желая СКОРОШЕН ФАЛИТ!!!!!!!!!Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!
Коментар
-
Моят съвет е никой да не пожелава доверения сервиз на Армеец. Всичко друго но не и сервиза ...Чувал сум за него само лоши неща въпреки че не съм стъпвал в него. Като от сорта на подменянена части по колата ...И двете ни коли са застраховани в Армеец понеже смятам че условията са добри. Дори жена ми зимата имаше щета - колата и се завъртя и се удари челно в мантинелата - броня,фарове,преден капак. Тя си избра обещетение по експертна оценка и взе 600 лева. Самият ремонт излезе към 550.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар