zfa159 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
НАЙ-ДОБРИЯТ СЕРВИЗ В КОЙТО СЪМ ПОПАДАЛ
Collapse
X
-
Tipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046 -ex
Chevrolet Tacuma 1.4 - ex
Fiat Bravo 1.4 120k.с.
-
krum_ktk написа:вас вал авто е сервиза.най добрия сервиз в софия - проверено. там ми оправеха хгт - то, като си мислех, чее труп вече.сега и аз имам разни малки забележки към тях, но просто на фона на всичко останало са ПЕРФЕКТНИ.искам да кажа, че си карам колата там за всичко вече повече от година - за щяло и нещяло, мнага съм доволен.ако има да се прави нещо по - сериозно я оставяш и си я взимаш готова, със сменени частите на читави цени сичко е ок :D
Коментар
-
Привет на всички фиатаджии, доживях и аз да попадна в свестен сервиз.Става дума за сервиза в Горни Лозен, механиците са Ники и Галин.При тях съм ходил за проверка на окачване, двигател и увиснала предна врата. Първо сменях носачи, накладки и биалетки (и от двете страни). Ако искаш можеш да останеш при колата си и да гледаш какво правят и как го правят. Като пари ми излезе толково колкото на друго място би ми струвало само смяната на едно от тези неща.Второто ми влизане в бокса беше заради скъсана шпилка (мъжкото на пантата) на горна панта на дясна врата. След неколкомесечно чакане за доставка от прехвалени лъскави сервизи, се сдобих със панта. В последствие се оказа че тази панта изобщо не ми върши работа (2 месеца чакане за нищо !!) Отидох в горни лозен и за 1 дни ми напариха 2 щифта на струг. Така укрепих и 2-те предни врати с нови щифтове на горните панти (изглежда това е слабо място на бравите). Вярно е че са ръчна изработка на струг, но факта е че не са мръднали, вратите се затварят много леко. За тово удоволстви плати малко повече от цената на пантата която бях купил пантата преди това (за 2 щифта).Друго което ме изненада бе разбраноста и откритоста на хората, бензиновия ми филтър бе ужасно задръстен, с него се наложи да се смени и част от бензинопровода. За нещастие часто от буклуците бяха стигнали до двигатела след смяната. Хората направиха промивка на двигателя без да се оскъпява смяната на филтъра.Това са мойте впечатления, ако някой иска да ги провери може да се обади на 0898503838 Николай или 089767806 Галин да отиде и да види.Карам Brava 1,8 16V EL & BSM LPG
Коментар
-
Караш по околовръстното, посока от софия към разклона за панчарево. След разклона продължаваш по околовръстното, пътя прави лека извивка наляво и след това има кръстопът. Надясно е към горни лозен, добър ориентир е голямата дървена къща отдясно на пътя , вижда се от околовръстното. Това е груба карта от bgmaps :http://www.bgmaps.com/routing/map.as...&Map11_16.y=43Карам Brava 1,8 16V EL & BSM LPG
Коментар
-
Аз пък все пак не разбрах!? В крайна сметка този сервиз Вас Вал ли е или някой друг!?!?!Аз доколкото съм минавал от там освен Вас Вал и ауто италия, на друг не съм попадал!?!?!А и вас вал мисля, че е специализиран в ремонт на азиатски автомобилиTipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046 -ex
Chevrolet Tacuma 1.4 - ex
Fiat Bravo 1.4 120k.с.
Коментар
-
Nikcho написа:Аз пък все пак не разбрах!? В крайна сметка този сервиз Вас Вал ли е или някой друг!?!?!Аз доколкото съм минавал от там освен Вас Вал и ауто италия, на друг не съм попадал!?!?!А и вас вал мисля, че е специализиран в ремонт на азиатски автомобилиКарам Brava 1,8 16V EL & BSM LPG
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар