Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Внимание! - "Диана"гуми център

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Внимание! - "Диана"гуми център

Внимание, в Диана в Богров касиерката се прави да откачена и НЕ ДАВА КАСОВИ БЕЛЕЖКИ. Ако сте уморени или разсеяни...минута след като ви даде разписка за закупените гуми и ВИЕ ПЛАТИТЕ..и се върнете за касов бон, тя твърди че не сте платили. Едва ли съм първият случай, защото девойчето дето ми пусна фактурата в другия край на магазина се намеси в моя полза. Егати хората има....Иначе съм безкрайно доволна от цените и гумите които си взех.Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
    Независима! Белисима... с BRAVisima
    ТД100, 1.9

А монтира ли ги.Когато и да ида,с каквато и кола да съм все ми изкарват поне 2 криви джданти.
    И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Хаха, да, тва за кривите джанти е верно

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

BolgAryan написа:
        На мен един път в една гумаджийница в Дружба ми се случи следното: отивам за смяна на гуми и хоп - и двете предни (железни) криви (м/у другото така беше). Обаче според ония измекяри там едната била "по-крива" и ми искаха 5лв. повече от стандартната цена, за да удари 2 пъти повече с чука...
        N.Y. State of Mind

Коментар

sachma написа:
          BolgAryan написа:
          На мен един път в една гумаджийница в Дружба ми се случи следното: отивам за смяна на гуми и хоп - и двете предни (железни) криви (м/у другото така беше). Обаче според ония измекяри там едната била "по-крива" и ми искаха 5лв. повече от стандартната цена, за да удари 2 пъти повече с чука...
          Може да я е изправял машинно
          Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ichkin написа:
            sachma написа:
            BolgAryan написа:
            Нали се наврях вътре и гледах, на чука ако му викат машина - може...
            N.Y. State of Mind

Коментар

Re: Внимание! - "Диана"гуми център

loli написа:
              ....Иначе съм безкрайно доволна от цените и гумите които си взех.
              Ами, хайде кажи какви са, де? Пита, пита какви да вземеш - пък сега не казваш! Кръгли? Черни? С дупка по средата? Колко взе - 2, 4, 3?

Коментар

sachma написа:
                Ichkin написа:
                sachma написа:
                BolgAryan написа:
                Нали се наврях вътре и гледах, на чука ако му викат машина - може...
                Може да я е удрял с любов
                Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Тия в дианата винаги имат криви джанти. Дават ти отстъпка, но щом ползваш отстъпка си плащаш монтаж................... и то ти излезе, че не си ползвал нищо. Защото ако ги вземеш без отстъпка всичко друго е безплатно, направо обичам курвите, но мразя курвенските номера. Последните гуми си ги взех без техен монтаж и отидох при едно приятелче и за 10мин си ги монтирах без пари :D Но преди да ми дадат гумите бяха едни номера как човека трябвало да знае как да ги монтира, че можел да я деформира.....................................Обач е като разбраха на коя фирма ще ползвам отстъпката и веднага започнаха друга песен да пеят Взимам си гуми от там единствено заради отстъпката която мога да ползвам и заради това, че гумите винаги са пресни и не са лежали по складове. Последните гуми бяха на 2 седмици преди да ги взема, още пареха

Коментар

аз пък не съм имала проблем с тях, а гумите са ми купени от там

Коментар

гуми

Взех си Клебер, 175-65-14. По 62 лв. Монтирах ги в Х Димитър в една малка гумаджийница. Монтаж на лети джанти - 5 лв с баланс.
                      Независима! Белисима... с BRAVisima
                      ТД100, 1.9

Коментар

От Дианата се купуват гумите само и беж да ви няма,аз си ги взимам от там и си ги монтирам другаде.Клебера не са лоши но са доста меки,от 4 чисто нови 2 съм скъсал и две си карам.Вече ще залагам само на бриджстоун.
                        ex. punto elx 1.2i
                        Lancia Libra 1.6

Коментар

Working...
                        X