В автосервиза се предлага:- компютърна диагностика на Фиат, Ланча и Алфа Ромео- регулиране на преден и заден мост- основни и текущи ремонти- автоклиматици - зареждане и ремонт- автотенекеджийски и автобояджийски услуги- демонтаж, монтаж и баланс на гуми- коректно отношение и добри цени- 10% отстъпка от оригинални консумативи, които са в наличност- 10% отстъпка от автоуслугата за съфорумцигр. Бургасул. Транспортна 7056/861105
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Автосервиз Кафеджиев
Collapse
X
-
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...292&highlight=Тази тема ще Ви бъде от голяма полза.Аз лично никога не бих повторил,не заради ремонта,а заради отношението Ви към клиентите и дребните тарикътлъци.В последствие се оказа че "немският"ви термостат е италиански.Ако искате ми се обадете на 0885 08 22 83 имам какво да Ви разкажа и какво да Ви препоръчам за работата с клиенти.
-
Аз пък съм много доволен от сервиза. Имам Бравo 1,6 16V. Миналата есен ме удариха от дясната страна и ходих при Кафеджиев за боядисване. Хареса ми обслужването и преди месец смених и съединителя там. Цената е нормална - оригинален съединител комплект -240лв. и труд -120лв. Сега ми предстои и смяна на масло с филтри и пак там ще отида.
Коментар
-
Mitaka82 написа:Аз пък съм много доволен от сервиза. Имам Бравo 1,6 16V. Миналата есен ме удариха от дясната страна и ходих при Кафеджиев за боядисване. Хареса ми обслужването и преди месец смених и съединителя там. Цената е нормална - оригинален съединител комплект -240лв. и труд -120лв. Сега ми предстои и смяна на масло с филтри и пак там ще отида.N.Y. State of Mind
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар