Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Автосервиз Кафеджиев

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Автосервиз Кафеджиев

В автосервиза се предлага:- компютърна диагностика на Фиат, Ланча и Алфа Ромео- регулиране на преден и заден мост- основни и текущи ремонти- автоклиматици - зареждане и ремонт- автотенекеджийски и автобояджийски услуги- демонтаж, монтаж и баланс на гуми- коректно отношение и добри цени- 10% отстъпка от оригинални консумативи, които са в наличност- 10% отстъпка от автоуслугата за съфорумцигр. Бургасул. Транспортна 7056/861105

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...292&highlight=Тази тема ще Ви бъде от голяма полза.Аз лично никога не бих повторил,не заради ремонта,а заради отношението Ви към клиентите и дребните тарикътлъци.В последствие се оказа че "немският"ви термостат е италиански.Ако искате ми се обадете на 0885 08 22 83 имам какво да Ви разкажа и какво да Ви препоръчам за работата с клиенти.
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Аз пък съм много доволен от сервиза. Имам Бравo 1,6 16V. Миналата есен ме удариха от дясната страна и ходих при Кафеджиев за боядисване. Хареса ми обслужването и преди месец смених и съединителя там. Цената е нормална - оригинален съединител комплект -240лв. и труд -120лв. Сега ми предстои и смяна на масло с филтри и пак там ще отида.

Коментар

Mitaka82 написа:
        Аз пък съм много доволен от сервиза. Имам Бравo 1,6 16V. Миналата есен ме удариха от дясната страна и ходих при Кафеджиев за боядисване. Хареса ми обслужването и преди месец смених и съединителя там. Цената е нормална - оригинален съединител комплект -240лв. и труд -120лв. Сега ми предстои и смяна на масло с филтри и пак там ще отида.
        с това мнение номер 1 си ми ясен
        N.Y. State of Mind

Коментар

@IvailoooИма доста хора, които няма да стъпят във вашия сервиз. Помислете защо
          Alfa 159 SW 2.4 Ti
          Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
          "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Мина седмица от как Ви чакам да ми се обадите.Нещо май не сте заинтересовани какво се случва във вашият сервиз и защо мнението ми за вас е такова.Телефон съм Ви оставил.Докажете че наистина мислите за клиентите си.
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Working...
            X