Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ventura Garage-най-новият сервиз за италиански автомобили

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

tosho_mt написа:
    Здравейте колеги,можете ли да ми кажете колко ще ми струва тази услуга : Смяна маншони на каретата и тампони на задния мост ( частите и труда направо или ако трябва аз да си търся частите да ми кажете да ги купя) колата е Фиат Пунто 1.7ТД 1995г. Извинявам се за неудобството и мерси предварително!
    Най-добре е,като имате питане за цени,направо да звъните на псочените телефони,там ще ви отговори приемчика на сервиза,той е в час с цените..........
    Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
    Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
    Ventura garage

Коментар

ПАКЕТНИ ЦЕНИ СМЯНА МАСЛО SELENIA / HAVOLINE / GM5 литра HAVOLINE EXTRA 10W-40 + маслен филтър + труд - 75 лева - двигатели (Twin Spark 16v и 8V, TD, JTD, JTDm, 1.6 16v, 1.8 16v, 2.0 16v, 2.0 20v и др.)5 литра HAVOLINE EXTRA 15W-50 (за по-големи натоварвания) + маслен филтър + труд - 75 лева - двигатели (Twin Spark 16v и 8V, TD, JTD, JTDm, 1.6 16v, 1.8 16v, 2.0 16v, 2.0 20v и др.)4 литра HAVOLINE EXTRA 10W-40 / 15W-50 (за по-големи натоварвания) + маслен филтър + труд - 65 лева - двигатели (BOXER 16V и 8V)5 литра GM dexos2 Longlife 5W-30 + маслен филтър + труд - 70 лева - двигатели (1.9 / TD, JTD, JTDm)6 литра GM dexos2 Longlife 5W-30 + маслен филтър + труд - 80 лева - двигатели (2.4 / JTD, JTDm)5 литра Selenia WR 5W-40 + маслен филтър + труд - 99 лева - двигатели (1.9 / TD, JTD, JTDm)6 литра Selenia WR 5W-40 + маслен филтър + труд - 116 лева - двигатели (2.4 / JTD, JTDm)Смяна масло FIRE 8V И 16V двигатели с масло GM 10W-40 + маслен филтър + труд - 45 леваHAVOLINE EXTRA 10W-40 - Спецификации: API SL/CF; ACEA A3/B3/В4; MB 229.1; VW 500.00; VW 505.00.HAVOLINE EXTRA 15W-50 - Спецификации: API SL/CF; ACEA А3/B3/В4; MB 229.1; VW 501.01; VW 505.00.GM dexos2 Longlife 5W-30 - Спецификации: ACEA A3/B4, C3 API, SM/CF, GM-LL-A-025, GM-LL-B-025, BMW LONGLIFE-04, VW 502.00 505.00 505.01, MB 229.51Selenia WR 5W-40 - Спецификации: SAE 5W-40, ACEA B3/B4, API CF, FIAT 9.55535-N2, MB 229.3, GM-LL-B-025; VW 505.00/ 502.00GM 10W-40 - Спецификации: - ACEA A3/B3/B4. API SL/CF__________________
      Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
      Ventura garage

Коментар

Много съм доволен от обслужването Дори ми се обадиха няколко часа по-късно да ме питат как е Единствения недостатък е, че за мен мястото е супер неудобно, но определено си заслужава да се направи компрос с това

Коментар

Радваме се че си доволен
          Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
          Ventura garage

Коментар

Весели празници от екипа на Ventura garage
            Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
            Ventura garage

Коментар

Сервиза вече разполага с товарна вилка за акумулатори,ако някой се съмнява в акумулатора си,може да заповяда,теста струва 5 лв.
              Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
              Ventura garage

Коментар

От мен благодарности за мъките, който се наложи да изтърпите, докато хванете "спатиите" на Купе-то, както и + за Драго от extreme tuning. И огромно БЛАГОДАРЯ за отношението към клиента, с такова отношение той дори забравя за проблемите по автомобила си. Това е начина просто, успехи
                Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now

Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
                Fiat Tipo 1991 - ex
                Fiat Uno Fire - ex ex

Коментар

Едно питане и от мен :D Акумулатора като го оставя на колата и дава фира за 2 дни, независимо зима ли е, лято ли е. Пращах го на тест, понеже беше в гаранция и казаха, че е ок, проблема бил в колата. Имам поставен волт метър в колата и когато е запалена си показва нормалните 14 и нещо волта, че зарежда, но явно имам някъде утечка, но незнам от къде.Можете ли да тествате ел инсталацията и алармата на колата и да се разбере от къде идва проблема, съответно и отстраняването.Колата е пунто 1,8 16V HGT, кода на двигателя е 183А1000 ако това помага с нещо Цена за теста на ел. инсталацията и на алармата ако е възможно ?Поздрави :D
                  punto HGT

Коментар

didich написа:
                    Едно питане и от мен :D Акумулатора като го оставя на колата и дава фира за 2 дни, независимо зима ли е, лято ли е. Пращах го на тест, понеже беше в гаранция и казаха, че е ок, проблема бил в колата. Имам поставен волт метър в колата и когато е запалена си показва нормалните 14 и нещо волта, че зарежда, но явно имам някъде утечка, но незнам от къде.Можете ли да тествате ел инсталацията и алармата на колата и да се разбере от къде идва проблема, съответно и отстраняването.Колата е пунто 1,8 16V HGT, кода на двигателя е 183А1000 ако това помага с нещо Цена за теста на ел. инсталацията и на алармата ако е възможно ?Поздрави :D
                    Можем разбира се, но цената за мерене на утечка няма как да ти я кажа,но ако решиш ела да я видим,премерим,и оттам нататък почваме да я търсим и отстраним съответно,ако я има въобще.
                    Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                    Ventura garage

Коментар

Ядове след ремонт

Здравейте ! След смяна на глава и ангренажен комплект , колата започна да пали трудно ( излиза и гъст сив пушек ,докато се успокои моторът) . Губи ми се и оборотомера,но това ще го преживея Въпросът ми е трябва ли да запиша час при вас ,за да я погледнете ,преди да съм я засилил за скрап ?Фиат Марея 1,9 ТД,75 коня.

Коментар

Re: Ядове след ремонт

baran написа:
                        Здравейте ! След смяна на глава и ангренажен комплект , колата започна да пали трудно ( излиза и гъст сив пушек ,докато се успокои моторът) . Губи ми се и оборотомера,но това ще го преживея Въпросът ми е трябва ли да запиша час при вас ,за да я погледнете ,преди да съм я засилил за скрап ?Фиат Марея 1,9 ТД,75 коня.
                        Хубаво е да се обадиш предварително,за да ти каже приемчика кога да я докараш
                        Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                        Ventura garage

Коментар

+1 за сервиза Наскоро бях там - разбират си от работата момчетата!

Коментар

:D Един + и от мен!. Благодарности за обслужването!!!.

Коментар

Благодарности и от мен! От днес ще спя спокойно
                              Fiat linea 1.3 mjet, Bravo2 1,4 . EX -Lancia Y 1.2, Stilo 1.8 MW ,Brava 1.8,Dedra 1.8 16v,Delta2 1,6,Ritmo 1,5,Lada 1500.

Коментар

Специални цени и промоции,още по-нова диагностична апаратура с доста новости...............
                                Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                                Ventura garage

Коментар

Working...
                                X