Мерси!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ventura Garage-най-новият сервиз за италиански автомобили
Collapse
X
-
Смятам да сменя и двата носача. Цената от 79 лв (х2=15 за Браво/а е перфектна.Пишете че предлаганите носачи са TRW или TEKNOROT - каква е разликата и кои препоръчвате.Renault Clio 1.5 dci / Fiat Brava 105JTD / 1999 год.
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=43195
Коментар
-
Skip_01 написа:Смятам да сменя и двата носача. Цената от 79 лв (х2=15 за Браво/а е перфектна.Пишете че предлаганите носачи са TRW или TEKNOROT - каква е разликата и кои препоръчвате.Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Здравейте. Интересуваме каква е цената на смяна на тампон на скоростна кутия. Този, които служи за обиране на вибрации от купето. До колкото знам е лесна и бърза смяната, но все пак ... и съответно дали предлагате такъв тампон. Колата е фиат пунто 2000г 1.9JTD 2 врати.Мерси предварително.Кола без турбо, е като жена с малки цици, върши ти работа ама не ти прави кеф.
Коментар
-
shrek06 написа:Здравейте. Интересуваме каква е цената на смяна на тампон на скоростна кутия. Този, които служи за обиране на вибрации от купето. До колкото знам е лесна и бърза смяната, но все пак ... и съответно дали предлагате такъв тампон. Колата е фиат пунто 2000г 1.9JTD 2 врати.Мерси предварително.Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Ventura garage
Коментар
-
Всичко за поддръжката на автомобили от групата на FIAT до 2011 година е налично. Поддържаме и автомобили от марките VW, SKODA и BMW, бусове на PSA, FIAT, Iveco и VW.Разполагаме и с всички монтажни скоби и добълнителни инструменти за саморегулиращите съединители SAC по системите на ZF, Valeo и LUK.Премахваме DPF филтри на автомобили произведени до 2010 година.Много конкурентни цени за обслужване на автомобили произведени след 2004 година !!!Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Ventura garage
Коментар
-
Здравейте колеги,можете ли да ми кажете колко ще ми струва тази услуга : Смяна маншони на каретата и тампони на задния мост ( частите и труда направо или ако трябва аз да си търся частите да ми кажете да ги купя) колата е Фиат Пунто 1.7ТД 1995г. Извинявам се за неудобството и мерси предварително!Fiat Punto ELX 1.7TD 1996g.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар