Александър Ауто имат сайт:www.alexander-auto.comоще е в процес на разработка, но формата за поръчки работи...има линк и към нашия форум!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
сайт на "Александър Ауто"
Collapse
X
-
Дори и e-per-a им е от нашия форум!Това че са направили сайт, обаче, никак не променя лошото ми мнение за тях.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
-
zgabrovski написа:Дори и e-per-a им е от нашия форум!Това че са направили сайт, обаче, никак не променя лошото ми мнение за тях.минимум електроника в колата = максимум възможности за "направи си сам" подобрения
Tipo 1.4 карбуратор 350 000km без ремонт на двигателя. По последни данни-вероятно достоверни, но не 100%, май километрите са 250 000км.
Коментар
-
clon написа:xopa kakvo e lochoto na magazina al.auto.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
clon написа:xopa kakvo e lochoto na magazina al.auto.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Най-готиното е, че мога да проверя цените на резервните части по серийния номер. Спестява доста нерви и срещи с неграмотни продавачи на авточасти.Настоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Коментар
-
колеги, по въпроса за александър ауто се чувствам длъжен да споделя колко ми излезе смяна на ремъци, ролки, масло на двигателя...скромната сума от точно 300лв...., а след като поисках разбивка на кое колко струва...се оказа, че сумата е 280лв....пак е супер много в сравнение с цените които се споделят във форума....както и да е....да са живи и здрави, но аз лично няма да стъпя там повече...Punto ELX 1.7TD
Коментар
-
bbosta написа:колеги, по въпроса за александър ауто се чувствам длъжен да споделя колко ми излезе смяна на ремъци, ролки, масло на двигателя...скромната сума от точно 300лв...., а след като поисках разбивка на кое колко струва...се оказа, че сумата е 280лв....пак е супер много в сравнение с цените които се споделят във форума....както и да е....да са живи и здрави, но аз лично няма да стъпя там повече...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар